Ahojte, S priateľkou sme využili akciu na letenky s AirBerlin/Etihad do Bangkoku, a máme 4 h čas medzi letmi v Abu Dhabi. Viem, že teoreticky by to malo stačit ísť si pozrieť Mešitu šejka Zayeda, chcel som sa ale spýtať, skúšal to niekto takto natesno? Taxi k mešite z letiska by malo byť zhruba 20 min ale neviem ako to je s časom kým sa dostaneme z lietadla, cez udelenie víz k taxíku a potom zas na letisku cez kontroly do lietadla. A ako je to s platením v taxíku? Ďakujem za akúkoľvek radu a skúsenosť. Matej .

[AUH] Letište Abu Dhabi

Založil(a) ve fóru Letiště

Ahojte,

S priateľkou sme využili akciu na letenky s AirBerlin/Etihad do Bangkoku, a máme 4 h čas medzi letmi v Abu Dhabi. Viem, že teoreticky by to malo stačit ísť si pozrieť Mešitu šejka Zayeda, chcel som sa ale spýtať, skúšal to niekto takto natesno? Taxi k mešite z letiska by malo byť zhruba 20 min ale neviem ako to je s časom kým sa dostaneme z lietadla, cez udelenie víz k taxíku a potom zas na letisku cez kontroly do lietadla. A ako je to s platením v taxíku?

Ďakujem za akúkoľvek radu a skúsenosť.

Matej

0

My jsme meli 2 hod 15 min na prestup a zpozdeni bylo 40 minut a letadlo do BKK jsme dobihali.
Leteli jsme vecernim letem z AUH. Nekde kolem 21 50.

0 Citovat

Určite by som to neskúšal, 4h je dosť málo, môže sa stať čokolvek.

0 Citovat

stihnut sa to da, letisko v AD je ovela mensie ako v Dubaji, nie je tam zdaleka taky frmol... mozete proste ist na pasove a podla toho kedy sa dostanete von sa rozhodnut, ci tam zajdete alebo nie.... pokial nie su fronty, cez pasove je to rychlovka, platba v taxiku v dirhamoch a v hotovosti

0 Citovat

Ahoj, nevíte někdo jestli je při stopoveru s Etihadem v Abu Dhabi možnost nějaké restaurace tak, jak je to v Dubaji u Emirates?
Díky

0 Citovat

Tak to opravdu ne, máme asi 4,5 hodiny. Dík

0 Citovat

Ahoj, budeme mit v Abu Dhabi cca 5,5 hod na prestup a nevim, jak vyuzit cas. Priletime cca v 19 hod. Budu moc rad, kdyz se podelite o zkusenosti a neco doporucite. Dekuji!

0 Citovat

Budeme mít cca 6 h a zpět dokonce 7 h, ale vždy večer, tak nevím, zda má vůbec cenu někam vyrážet. Lounge to asi jistí. Nebylo to tam ani skvělé, ani průšvih (loňský říjen), tak to asi přežijeme tam.

0 Citovat

Zdravím cestovatele a prosím o radu.Etihad nám posunuli let z Abu o cca 10 hodin.Přiletíme v 20.OO a čekáme až do rána...má smysl jet takhle večer do city na čumendu? Máte někdo zkušenosti s takovými posuny letů( krom nízkonákladovek) dá se jim to nějak vytknout...domluvené ubytování,atd? díky

0 Citovat

Dotaz na online checkin u Wizzu. Pisou v appce, ze letiste AUH neakceptuje mobilní BP….. znamena to, ze se udela online checkin pres web a musim nekde vytisknout v hotelu BP, nebo musim na prepazku a vytisknou mi BP oni?

0 Citovat

Na letistich, kde neberou mobilni nebo online checkin, je mozne se zadarmo odbavit primo na letisti.

 

viz https://wizzair.com/cs-cz/inform...a-palubu#/

0 Citovat

Pro BP se musí na překážku 

0 Citovat

Není-li služba on-line odbavení na místě odletu k dispozici, odbavení na letišti bude zdarma, dokud nebude on-line služba k dispozici.

Seznam letišť, kde není k dispozici on-line odbavení a kde je odbavení na letišti zdarma:

 

  • Agádír Al Massira
  • Marrákeš Menara
  • Moskva
  • Zaragoza
  • Korfu

 

0 Citovat

No tam prave AUH neni, predokladam, ze online checkin jde, ale neberou mobilni BP. Jestli sem to pochopila spravne.

0 Citovat

Ja to pro jistotu zopakuji s citatem z webu wizzu - kde neni mozny online checkin ci neberou mobilni boarding pass, je mozne se odbavit na letisti zdarma. 

 

na tom neni fakt nic nepochopitelneho :)

1 Citovat

No já teda myslím, že tam, kde není možný online checkin, tak je na letišti zdarma, ale tam kde neberou mobilní BP a online checkin možný je, je potřeba ho udělat, jinak by byl zpoplatněn a na přepážce si můžete zdarma vyzvednout jen BP.   

2 Citovat

Diky

0 Citovat

Ověřeno minulý týden praxí. V aplikaci zvládnete on-line check-in, ale na přepážku musíte jít neb nemáte palubní lístek. To stejné na přeletu AUH - Kuvajt. 

1 Citovat

Tak nikdy jsem nehledal SAE z Vídně, ale dostat se do Abu Dhabi za 2.850,- to je teda pěkná cena 👍

 

 


screenshot-20240120-153700-skyscanner.jpg

0 Citovat

S mezipřistáním?

0 Citovat

No, s mezipřistáním. Ale překvapila mě vůbec ta cena. Netušil jsem, že to tam lítá z Vídně i za tak málo Kč

0 Citovat

S Wizzem se dá letět přímo za pár korun, dva týdny zpět jsem se akorát vrátil, termín přes Silvestra za 2500 zpáteční.

0 Citovat

Tak to je super cena 👍

Musím začít sledovat AUH z Vídně....

0 Citovat

My letime Wizzem do Dubaje a zpet do Vidne z Abu Dhabi, za 2300Kč.

0 Citovat

S ETIHAD taky super cena

 


screenshot-20240120-175822-skyscanner.jpg

0