na budgetair.co.uk je one way s vuelingem z prahy do barcelony a pak do singapuru s prestupem v londyne za 130£. celkem fresh price termin tam mam 10-14 march 2116 .

PRG BCN , BCN LHR SIN 130£ one way

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

7 reakcí

na budgetair.co.uk je one way s vuelingem z prahy do barcelony a pak do singapuru s prestupem v londyne za 130£.
celkem fresh price
termin tam mam 10-14 march 2116

0

Je to komplikovanější routing, ale třeba to někdo uvítá smiley) Jinak lze i z PRG

Bangkok - 5.221 Kč http://letenky.cestujlevne.com/booking/ ... e=open_jaw

Kuala Lumpur - 5.225 Kč http://letenky.cestujlevne.com/booking/ ... e=open_jaw

Singapur - 5.334 Kč http://letenky.cestujlevne.com/booking/ ... e=open_jaw

0 Citovat

za ty prachy, to je dobry start na "klasicku" cestu kolem sveta, one-way letenku na brezen som si kupil do zasoby smiley

0 Citovat

Hledám letenku přelom únor/březen 2016, pobyt cca 3 týdny do Bangkoku ( Singapur, Kuala Lumpur) - cokoliv, odkud můžu dál přeletěn do Myanmaru.
Jsem z Brna, takže odlet i Mnichov, Norimberk, Budapest. Nejlevnější jsem našla : Air China- Budapešť - Bangkok - Vídeň - 10 903 Kč se 7h čekáním v Pekingu,nenašlo by se ještě něco "výhodnějšího"?
Díky
Petra

0 Citovat

Tušíte prosím jaké jsou podmínky pro změnu datumu (především návratu) u těchto letenek? Někde jsem našel, že to má Air China zdarma u letenek za "normal fare", týká se to i těchto? Díky

0 Citovat

A co tak zobrat to rovno z Europy do Myanmaru? Air China: Madrid - Rangun - Budapest od 370 eur: http://www.kayak.de/flights/MAD-RGN/201 ... 2016-03-20

Do Madridu lieta napr. Ryanair z Bratislavy...

To je super nabídka, jen bych potřebovala trošku posunout terminy - odlet 24.2. a návrat 15.-17.3, to už mi háže podstatně vyšší ceny...nešlo by s tím něco udělat?
Díky moc

0 Citovat

Nemá někdo zkušenosti s Stopover v Pekingu?

0 Citovat

Čau,

A to jsem si myslel, že jednosměrné letenky na takovou dálku neexistují (za lepší cenu než obousměrné). Vím, že už je to docela dost dní, ale je pořád nějaká alternativa z ČR ať už do Singapuru, Kuala Lumpur nebo kamkoliv okolo? Cena 130 liber je jak z jiného světa, ale už tam nemůžu nic najít.

Termín kdykoliv od 1.6. do cca 31.7.2016.

Popř. nějaké tipy k jednosměrným letenkám do jihovýchodní Asie? Ocením vše.

Díky moc

0
7 reakcí