Nevíte někdo náhodou o nějakých levnějších letenkách do NYC kolem června 2016? díky .

New York

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

10 reakcí

Nevíte někdo náhodou o nějakých levnějších letenkách do NYC kolem června 2016? smiley nebo je na to ještě brzo? smiley díky

0

spiatocna, jednosmerna, odkial, na ako dlho?:)
Spiatocne idu okolo 12000CZK teraz, ale urcite este netreba kupovat. Ale ak chces mat pokoj, mozes, lebo si este teraz dokazes v pohode vybrat presne datumy a miesto odletu, co pri error fares casto nehrozi a musis sa prisposobit ty smiley

0 Citovat

zpáteční a tak na 10 dní no smiley

0 Citovat

Ahoj, nenašla jsem diskuzi na téma dopravy v NY a na dotaz pod průvodcem mi nikdo neodpověděl, kopíruju sem : 

Na stránkách OMNY je informace, že při bezkontaktním placení za dopravu se od 20.srpna 7-mi denní strop jízdného ( 34$ ) počítá od jakéhokoliv dne .. chápu to správně ?

A případně, pokud to tak opravdu je, lze např. bezkontaktně zaplatit i za AirTrain z JFK ( samozřejmě mimo rámec 7mi denní jidenky ) tzn. bez nutnosti fyzicky koupit a nabít Metro card ? 

0 Citovat

tohle nijak s airtrainem nespuvisi. to je samostatny system, ktery stale vyzaduje listkovou podobu.

tato informace se tyka neceho jineho - doted jste mohli mit bud tydenni papirovou metrocard nebo mit tydenni metrocard bezkonaktne (na zpusob capu).

rozdil byl jediny - tydenni papirovy metrocard se pocital od dne prvniho pouziti (nebo nakupu, uz si nepamatuju). pri bezkonaktnim placeni se ale pocital ten 7 denni interval pro cap natvrdo pondeli-nedele, coz komplikovalo pouziti, kdyz tam clovek byl treba ctvrtek - streda - musel pouzit papirovou.

timhle rikaji, ze bezkontaktni tydenni se nove take bere od prvniho pouziti, coz je super! :)

1 Citovat

ok, díky za reakci .. chceme letět až přelom červen / červenec, třeba do této doby proběhne nějáká fajn inovace i na těchto jizdenkách ..

0 Citovat

Hanka K napsal(a):

lze např. bezkontaktně zaplatit i za AirTrain z JFK ( samozřejmě mimo rámec 7mi denní jidenky ) tzn. bez nutnosti fyzicky koupit a nabít Metro card ? 

Bohužel nelze, možná od roku 2024. Stále je nutnost vystát frontu a koupit MetroCard ... 

0 Citovat

Už pro tři osoby se vám na Jamaicku vyplatí Uber z JFK než Air Train. A nemusíte řešit žádnou kartičku - cena je okolo 21 USD.

1 Citovat

Je to opravdu zvlastni, ze se vsude da platit kartou, jen na vlak na letiste - kde je logicky nejvice cizincu - si clovek mujsi koupit jizdenku. Cekal bych ze zacnou touhle modernizaci u toho airtrainu :)

1 Citovat

@superweb. řeba k tomu ještě dojde, ta změna na klouzavý týden u bezkontaktní platby platí teď od srpna, tak můžeme doufat ..

@honzacermak já jedu jen s dcerou, takže se se mnou o náklady bohužel nikdo nepodělí :-) každopádně ještě nemáme pevný termín a pokud to bude přílet večer, Uber vezmeme určitě i tak. Nazpět pak AirTrain .. bydlení vypadá na Queens, ceny Uber jsem zatím nezjišťovala

0 Citovat

Ale přidala bych dotaz na zkušené - je tak něják lepší se vyhnout pobytu přes svátek 4.července ? Nám to zrovna tak vychází plus mínus, že bychom tam byli v době oslav, ale mohu s termínem zatím hýbat - nebo jít do toho a zažít i tuto " atrakci " ?

0
10 reakcí