Ahoj, máte někdo nějaký tip jak se nejlevněji dostat do Orlanda na přelomu dubna/května? Myslíte, že se ještě objeví nějaké letenky za zajímavé ceny do té doby? Má smysl hledat letenky přímo tam nebo raději vyhlížet případnou akci do Miami a pak dojet autobusem (pojedu tam pracovně, ale jistá časová flexibilita se dá zařídit, takže obě varianty by mi vyhovovaly, jen nechci utrácet za letenku víc, než je nezbytně nutné  .

Orlando na jaře

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

4 reakce

Ahoj, máte někdo nějaký tip jak se nejlevněji dostat do Orlanda na přelomu dubna/května? Myslíte, že se ještě objeví nějaké letenky za zajímavé ceny do té doby? Má smysl hledat letenky přímo tam nebo raději vyhlížet případnou akci do Miami a pak dojet autobusem (pojedu tam pracovně, ale jistá časová flexibilita se dá zařídit, takže obě varianty by mi vyhovovaly, jen nechci utrácet za letenku víc, než je nezbytně nutné smiley ).

0

Vzhledem k tomu offseasonu se to ted nevyplati to kupovat (za stejny prachy to pujde splasit kdykoliv).. Pockal bych bud na kix a nebo chytil LM charter od arke.nl - ale zalezi jak ses flexibilni..

Jinak jestli je to sluzebka tak mas letet v C, monkey classem litaj za vodu akorat cesky garazovky smiley

0 Citovat

Y lieta aj jeden nemenovany americky korporat s velkou pobockou v Brne, a to vratane nizsieho managementu na RTW tripoch.

0 Citovat

Děkuji za odpověď, nebudu tedy s nákupem pospíchat, alespoň bude větší šance vychytat nějakou fajn akci.

0 Citovat

https://www.jetairfly.com/en/last-minut ... -undefined

0
4 reakce