Ahoj, nějakou dobu sleduju letenky do Dubaje, kam se chystáme (ideálně) 25. února s návratem 13. března. Za poslední 1-2 měsíce cena docela stoupala a momentálně se to pohybuje nějak takto: FlyDubai - 8500 Kč Smartwings - 8200 Kč Germanwings+Eurowings 7300 Kč WizzAir - 7100 (z Budpaešti) Je ještě možnost, že ty ceny půjdou během následujících 1-3 měsíců dolů anebo mám letenky radši koupit hned a nečekat, až cena poroste ještě výš? Ještě jsou ve hře Ukraine airlines - 5990 Kč - máte s něma někdo zkušenosti? Jsou Ukrajinské aerolinky spolehlivé? Díky předem za pomoc. .

Dubaj únor/březen - půjde cena dolů/nahoru?

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

7 reakcí

Ahoj,
nějakou dobu sleduju letenky do Dubaje, kam se chystáme (ideálně) 25. února s návratem 13. března.
Za poslední 1-2 měsíce cena docela stoupala a momentálně se to pohybuje nějak takto:
FlyDubai - 8500 Kč
Smartwings - 8200 Kč
Germanwings+Eurowings 7300 Kč
WizzAir - 7100 (z Budpaešti)

Je ještě možnost, že ty ceny půjdou během následujících 1-3 měsíců dolů anebo mám letenky radši koupit hned a nečekat, až cena poroste ještě výš?

Ještě jsou ve hře Ukraine airlines - 5990 Kč - máte s něma někdo zkušenosti? Jsou Ukrajinské aerolinky spolehlivé?

Díky předem za pomoc.

0

My letime s Ukrajincami do Dubaja buduci mesiac. Mal som ich moznost otestovat v auguste na vnutrostatnych letoch a vsetko OK, len teda uz palubny servis iba voda. Miesta na sedenie OK, batozina v cene. Do KBP-DXB 2x denne, takze ked zrusia jeden let nahodou, je tu vzdy dalsi smiley No a Wizzair s miestom na sedenie na 5 hodinovy let...neviem neviem..teraz som trpel cestou do Kutaisi.

0 Citovat

Proto je taky WizzAir na posledním místě smiley

0 Citovat

ja by som asi teda zobral ich a mal pokoj smiley

0 Citovat

Právě jsem v Dubaji, kam jsme přiletěli před 2 dny Wizzem z Budapešti a cesta úplně v pohodě. Mám cca 185 cm a neměl jsem problém. A i kdyby mě ten let nějak štval, tak by mě uspokojila cena letenky - kupovali jsme před víc než rokem za 2100 Kč. smiley Ale pokud máš tu letenku jen asi o 1000 Kč levnější, než ostatní možnosti, tak Wizz neber, protože ještě budeš muset dojet do Budapešti a to už se ti snad ani nevyplatí. Plus alespoň větší příruční zavazadlo tě taky bude něco stát.

A jinak UIA jsou taky v pohodě, letěl jsem s nimi v srpnu Istanbul-Kyjev-Peking-Kyjev-Praha. Sice na té trase do Pekingu to nebyl úplně nejvyšší standard (např. letadlo bez individuálních obrazovek), ale ty kratší lety úplně v klidu.

0 Citovat

Na trase do Dubaje se pohybujeme casto, muj nazor je, ze nyni se letenky zdaji sice drahe, ale v podstate se ustalily zase na cenach obvyklych, jake byly jeste pred dvema roky, kdy se jeste diky vizove povinnosti vyplatilo koupit letenku csa za 10tis pred letenkou Smartwings za 8990,- diky moznosti primeho zprostredkovani viza. Cenami na teto trase zamichaly promo akce Air Serbia/Etihad ... kdyz vstoupili na trh s nove provozovanou linkou z Belehradu a taky nastup nizkonakladove dubajske spolecnosti Fly Dubai do CR a SR po zavedeni bezplatneho viza pro nase obcany. Wizz air z budapesti za 7100 je cena vysoka, cena od UIA se mi zda naopak dobra, protoze je "akcni" a nizsi nebyva. Je jen teoreticky mozne, ze kratce pred odletem shodi cenu o neco nize Fly Dubai, Smartwings cenu reguluje dost podle nej. Cena 8500 od smartwings si myslim, ze se udrzi i kratce pred odletem. Unor/brezen je docela vhodna sezona na cesty tim smerem, moc akci neocekavam. Ale osobne bych jeste mesic pockala na flydubai(primy let) nebo ted koupila UIA, nebot si myslim, ze lepsi cena uz stejne nebude. Ovsem to nikdy nikdo nevi. Ze! smiley

0 Citovat

tiez myslim, ze nizsia cena ako ma UIA s batozinou nebude, najma ak je to z Prahy. Z Budapesti bez batoziny asi ano, ale zase budes limitovany Wizzairom, takto si mozes vyberat datumy podla seba

0 Citovat

Wizzair ma opravdu ty kufry uz cenove pres limit. Zdanlive levna letenka pod 3tis. mi nakonec s kufrem vysla na necelych 5700,- Koupeno jiz na jare, ale vzhledem k terminu pres vanoce a Silvestra dle vyberu pozadovanych datumu, jsem nevahala ani chvili a dobre jsem udelala. Lepsi cena za celou dobu nebyla. A pres vypjate svatky uz vubec ne. Ta cena UIA je dobra ... pokud nevadi prestup a jsou dostupna vyhovujici data, asi bych do toho sla. Fly dubai v prubehu celeho roku uz letos na takovou cenu nespadlo, navic kdyz uz, tak mesic pred odletem. Ale zase je tam vyhoda primeho letu.

0
7 reakcí