Ahoj, zmenily se mi plany (tehotna manzelka Nebo moznost zkusit si proletet business tridu v a350 + prvni v a380 na 2 segmentech z Abu Dhabi do BKK, jako zde: https://www.smiles.com.br/passagens-com-milhas?tripType=2&originAirport=AUH&destinationAirport=BKK&departureDay=1449097200&returnDay=null&adults=01&children=0&infants=0 Podivejte se na volne terminy. Je mozne i jine lety, podivejte se zde: http://www.smiles.com.br Celkove mam 120000 mili, cely balik muzu prodat za 45000. Osobni setkani v Praze, predani cash penez oproti vystaveni letenek na jmeno. Neco pro opravdove fajnsmekry Dekuji .

Prodam letenky 1st class Qatar a380 DOH-BKK, Prosinec 2015

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

14 reakcí

Ahoj, zmenily se mi plany (tehotna manzelka smiley) a musim tedy zrusit planovanou prosincovou dovolenou do Thajska. Kupoval jsem letenky za mile a pokud nekdo bude mit zajem vyzkouset si 1st class a380 Qatar Airways, muzeme se domluvit:

Mam dostatek mili na koupi 2x DOH/AUH - BKK ve F, s navratem z BKK do DOH/DXB/AUH v Y. Cena by byla 40 000 CZK
Dalsi varianta je pro single cestovatele, DOH/AUH - BKK a BKK-DOH/AUH/DXB, vsechny segmenty ve F. Tady je cena take 40000.

Konkretni terminy zalezi na dostupnosti, ja mel na 03.12-15.12, tyto jeste jsou ve F volne, cim drive se ozvete, tim je vetsi sance, ze tyto terminy pujdou smiley

Nebo moznost zkusit si proletet business tridu v a350 + prvni v a380 na 2 segmentech z Abu Dhabi do BKK, jako zde:
https://www.smiles.com.br/passagens-com-milhas?tripType=2&originAirport=AUH&destinationAirport=BKK&departureDay=1449097200&returnDay=null&adults=01&children=0&infants=0

Podivejte se na volne terminy. Je mozne i jine lety, podivejte se zde:
http://www.smiles.com.br
Celkove mam 120000 mili, cely balik muzu prodat za 45000.

Osobni setkani v Praze, predani cash penez oproti vystaveni letenek na jmeno.

Neco pro opravdove fajnsmekry smiley


omlouvam se pripadne adminovi za nespravnou kategorii, kdyztak prosim presun smiley Dekuji

0

da se letet jinam? Treba Maledivy?

0 Citovat

Da, ale nasel jsem v prosinci zbeznym pohledem letenky z Doha "pouze" v business class smiley

0 Citovat

Zmenili se ti plany, tak sis rekl, ze si na tom aspon privydelas, jo? smiley Pocitam zes to nakoupil v akci a tech 120000 mil vyslo zhruba na 24000kc, takze to je pekny zisk.

0 Citovat

A vyšly by míle na PRG/FRA/DOH/HKT v business class? V únoru 2016?

0 Citovat

Pro 2

0 Citovat

Ahoj,

napocitej si to na te strance: http://www.smiles.com.br, nahore mas DE (z): Para (kam): Ida e volta (tam i zpet): Adulto (pocet dospelych): a uvidis.... Mam k dispozici 120000 mil.
Obecne z Evropy to vychazi draz, vyplati se spise prikoupit leg z Evropy do arabie a pak z arabie (Doha, Abu Dhabi) prvni tridou do asie s Qatar Airways.... Qatar totiz povazuje arabii uz za soucast Asie, proto tam ma moc vyhodne milove tarify.

0 Citovat

Z Evropy se to moc nevyplatí. Nejjednodušší je spoj do DXB s někým jiným a od tama letět do BKK přes DOH. My už to máme proletěné a opravdu to byl zážitek. Jen najít volný termín bývá dost problém a to obzvláště pro dva lidi, ale vždy to nějak jde udělat. Každopádně doporučuji a za původních 12 tisíc parádní.

0 Citovat

Nemely ty mile nahodou v podminkach ze se musi proletet do konce 2015? Kdybys na to nesehnal zadnyho zakaznika, mam do konce roku jeste nejake volno - ale urcite za to nedam vic nez byla puvodni cena, jeste jsem nedoresil soud s AA, tak nechci moc rozhazovat, kdybych jim tech 40k musel poslat zpatky smiley smiley

Jinak gratuluju k potomkovi, urcite ti udela vetsi radost nez cesta s QR v F smiley

0 Citovat

Ahoj mas jeste na prodej ty body/letenky?

0 Citovat

Kickassone: neni nutne je proletet do konce roku, staci je utratit (koupit letenky klidne na obdobi za rok odted)
Pistoma: ano jsou

0 Citovat

Dobrý den,

nelze mile použít na letenky z Prahy do Asie?

Děkuji

0 Citovat

Mile jde pouzit na jakekoliv letenky. Viz stranky, na ktere jsem odkazoval, kde si najdete jaka trasa v jake tride vas zajima a uvidite, kolik mil je na to potreba. Nejvyhodnejsi je to ovsem ze Stredniho vychodu koupit letenky do Asie v premiovych tridach a do arabie koupit letenky z PRG s Flydubai, nebo z Budapesti s Wizzairem smiley

0 Citovat

Stale k dispozici 120 000 mil, mate nekdo zajem?

0 Citovat

Dobrý den, je ještě možné koupit od Vás letenky v business třídě. Diky za odpověď.
Email - rvsservis-reditel@rvsservis.cz

0
14 reakcí