Ahoj, prosím, zná někdo momentální promo cod Cebu pacifik. Děkuji za odpověď Karel .

Cebu Pacific Air

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

Ahoj, prosím, zná někdo momentální promo cod Cebu pacifik.
Děkuji za odpověď Karel

0

Ví někdo, jestli CEBU u mezinárodních letů zpoplatňuje check-in na přepážkách? Možná jsem líný hledat pořádně, ale zatím jsem to na jejich webu nenašel.

0 Citovat

nie

0 Citovat

Vedel by mi niekto pomoct ujasnit si ako prebieha celkovo odletova procedura s CBA ? Toto bude moj prvy let mimo EU lowcostov a mam v tom teraz riadny zmetok. Takze:

- ak si nespravim doma web check-in tak si ho mam spravit v tom ich kiosku na letisku, ten mi ak dobre citam vytlaci nejaky boarding pass a s tym zase treba ist aj tak vystat radu na ich bag drop counter pre kontrolu dokumentov? alebo ist rovno na bag drop counter a tam mi spravia vsetko co treba? ale k comu potom tie kiosky? smiley ci je nejaka speed line prepazka uz pre kioskovo a web check-inovo vybavenych?
- ak chcem miesto pri okne, aku moznost mam na letisku okrem uz kupeneho miesta a spraveneho web chceck-in? Tie kiosky\prepazky prideluju miesta nahodne alebo bude moznost si miesto vybrat ak budem medzi prvymi odbavenymi ? Mame nocny let DBX-MNL rad by som mal hlavu opretu o okno smiley
- odletova taxa wtf. ??? Uz by sa vraj nemala platit na letoch Dubai-Manila, ale z coho mam popripade vycitat ,ze treba platit tu taxu a kde? da sa to zaplatit aj kartou?

0 Citovat

mame na 2 dni promo DXB-MNL spiatocna za 150€, nesledujem tuto spolocnost az tak dlho aby som vedel posudit ci este daju nieco v style minuleho roku za 65€, co myslite ?

0 Citovat

Tento rok bolo za 50 vo februari, minulý rok za 26 tak isto zaciatkom roka. Medzitým neviem ci nieco bolo.

edit: boli este v juni 2015, ale za podobne ceany ako teraz

0 Citovat

No do rici smiley Vyzera ,ze hlavna akcia uz bola , dalsie budu uz len na nezaujimave leto a na zaciatku roka budu zase letenky na rok dopredu. Bolo to uverejnene aj tu na CL ? Som pochytil len lacne letenky z Kuwaitu, ale bolo aj z Dubaia ?

0 Citovat

Web jim stávkoval, vrhli se na to pšonci. A místo planého poplachu raději počkáme a dáme jen to, co lze skutečně koupit smiley takže pouze KWI.

0 Citovat

vo februari bolo aj DXB ... podarili sa mi 2 rezervacie, cez appku ...na rok dopredu smiley

0 Citovat

Skoda, mohli ste aj tak dat nejaky prispevok, aplikacia zvycajne ide aj ked je web zamoreny polskymi kolegami smiley Nic no, filipiny na dalsi rok nebudu smiley Ale uz som aspon nasiel stranku s celou historiou cebu akcii, idem si to prelistovat nech viem kedy co ocakvat

0 Citovat

môžem poprosiť link na tú stránku? smiley

0 Citovat

http://www.cebupacificpromofares.com/

0 Citovat

vďaka, a to sa to akože naozaj dá preletieť obojsmerne za 66€? :O (našiel som historicky cenu 1800 pp - 33€?). Ceny leteniek do dubaja tiež nie sú vysoké takže to by bol pekný výlet smiley

Ešte jedna otázka, je veľká hlúposť plánovať Filipíny cez leto(jún-september)? Našiel som, že Filipíny sú rozdelené do 4 klimatických častí a jedna z tých častí vraj nie je taká hrozná ani cez leto.

0 Citovat

Ano, naozaj sa to da, osobne oskusane smiley Ked madari daju, tak aj dubai sa da spiatocne za 66€ smiley Aj za menej, ak poletis z toho spravneho letiska, o paru tyzdnov sa bude lamat chlieb, tak uvidime. Ci je blbost planovat filipiny v lete kvoli pocasiu ti neviem povedat, ale blbost je nosit drevo do lesa tj. ist za teplom ked ho mas zrovna "doma"

0 Citovat

Ak by mi k tomu ešte niekto vedel niečo povedať tak uvítam smiley Vougne vďaka, to je pravda, no nakoľko som na vysokej škole(nie flákačskej.. smiley), takže mám voľno relatívne trochu cez zimu a v lete.. Možno by to šlo ešte skombinovať tak, že neostávať na Filipínach, ale ísť napr. do Hong kongu smiley

0 Citovat

Moc bych na to promo nespoléhal, cena vypadá hezky, ale reálně je dostupnost velmi špatná (omezený počet, promo cena pouze na jeden směr, nenavazující přestupy, apod.). Loni jsem zkoušel Austrálii, letos Indonésii, Malajsii a nikdy z toho nic nebylo. Navíc jim pořád padal web.

0 Citovat

hej je to take na povazenie, mne sa podarilo chytit datumy vo februari za 50 euro ale teda clovke je dost obmedzeny - datumy a dlzka pobytu. Vlastne berie to co je volne. Potom treba na to napasovat lety do Dubaja a to sa neda spoliehat ze prave vtedy poleti napr. Wizz z Buda za 100 euro. Cebu nema ani batozinu v cene, to ak clovek vyzaduje, treba dalsich cca 40-50 euro. Asi niekedy je lepsie pockat na nejaku akciu do 400 euro do Manily priamo zo strednej Europy a efekt je rovnaky (najma ak clovek uz nechce dalsi pobyt v Dubaji, kedze lety z Europy casto dobre nenadvazuju a predrazi to cely vylet o ubytko v Dubaji)

0 Citovat

Dalsie promo na lety do Manily, spiatocna za 130 € do 31. Marca

0 Citovat

opat ta ista akcia za 130 euro otocka do Manily z Dubaja do jula 2017. Ukrajinci z Prahy maju na celu dobu a kazdy den otocku do Dubaja z Prahy pod 200 euro, takze sa da pekne nakombinovat.

0 Citovat

Konečně dali do prodeje mezinárodní lety za promo ceny na únor a březen 2017 a také na červen až srpen. Jen je mi divné, že nedali duben a květen. Snad to dají brzo také.
http://www.cebupacificpromofares.com/20 ... mo+Fare%29

0 Citovat

Ahoj, nekoumal jste někdo, v jaké měně je nejvýhodnější kupovat letenky u této letecké společnosti?

0 Citovat

Určitě v PHP. Jejich přepočet na eura je nevýhodný, i když se pak rozdíl sníží až o 1,2% podle banky a typu karty.

0 Citovat

1,2% pri tych ich 20 eurovych letoch nie je az take zle smiley ale z Dubaja sme kupovali v AED a miestne v PHP

0 Citovat

Ano, když je let z jiné země, bude nejvýhodnější měna této země. Aspoň tak to je u AirAsia. Já jsem kupoval jen lety z Filipín a místní lety, kde nabízí přepočet z PHP do EUR za zhruba 5% kurzového rozdílu (přesně si to nepamatuju). Je to ale mnohem víc než úspora na přepočtu na Kč max. 1,2%, která vznikne tomu, kdo si to nechá přepočítat.
Tj. placení v PHP stojí max. 1,2% navíc a placení v EUR cca 5 - 1,2 tedy 3,8% navíc.

0 Citovat

platil jsem v AED a rozdíl byl cca 5% oproti EUR

0