Náhodou jsem narazil na vcelku zajímavý tarif Air Caraibes, v lednu (19., 20., 26., 27., pobyt 7 dní) se dá letět na Martinique (FDF) z Paříže (ORY) za 1186 EUR první třídou. Je v tom i vstup do salonku v Paříži. Podle fotek však asi nelze očekávat nějakou velkou pecku jako u Turkish či BA nicméně cena je taky o poznání příjemnější, tím spíš, že je to v sezóně. .

[TX] Fort-De-France (First Class) 1186 EUR (leden 2016)

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

2 reakce

Náhodou jsem narazil na vcelku zajímavý tarif Air Caraibes, v lednu (19., 20., 26., 27., pobyt 7 dní) se dá letět na Martinique (FDF) z Paříže (ORY) za 1186 EUR první třídou. Je v tom i vstup do salonku v Paříži. Podle fotek však asi nelze očekávat nějakou velkou pecku jako u Turkish či BA nicméně cena je taky o poznání příjemnější, tím spíš, že je to v sezóně.

0

A maji vubec A k dispozici ? Treba Pegasus taky nabizi v matrixu spoustu A tarifu a pritom zadnou first nema.. smiley Stejne tak i FlyDubai.. smiley

0 Citovat

Na webu aerolinky to zabookovat jde, i když je tam o 364 EUR jiná cena. A ta třída "Madras" by měl být ten First Class dle cestopisu na FT. Asi to bude chtít projít termíny kvůli volným místům nebo zkusit různé OTA (např. Kayak mi to vůbec nenajde).

0
2 reakce