Ahojte, neviete niekto náhodou ako je to v leteckej spoločnosti POBEDA, keď máte v rámci bookingu letenky pre 4 osoby a 2 nemôžu letieť. Treba to vopred zrušiť alebo stačí keď prídeme na letisko na check in dvaja? Na ich stránke som našiel iba poplatok za booking cancellation operation 2000 rubľov a to sa mi až tak nepáči  .

POBEDA airline

Založil ve fóru Letecké společnosti

Ahojte,

neviete niekto náhodou ako je to v leteckej spoločnosti POBEDA, keď máte v rámci bookingu letenky pre 4 osoby a 2 nemôžu letieť. Treba to vopred zrušiť alebo stačí keď prídeme na letisko na check in dvaja? Na ich stránke som našiel iba poplatok za booking cancellation operation 2000 rubľov a to sa mi až tak nepáči smiley Cez online manage booking to zrušiť nejde, iba cez ruské call centrum.

vďaka za radu,
Tomáš

0

Jako všude jinde bych to vůbec neřešil smiley letenky prostě jen propadnou.

0 Citovat

skúšal som ich kontaktovať a oproti iným nizkonákladovkám majú veľké plus, že odpovedali na emailovú otázku do 10 hodín, mínus zato, že na email v angličtine odpovedali po rusky a akosi nepochopili, čo od nich chcem smiley Tak my to riskneme a asi si idem precvičiť azbuku smiley

0 Citovat

Možná bude Moskva blíže smiley
http://www.themoscowtimes.com/business/ ... 56964.html

0 Citovat

Tak v Karlových Varech jsem ještě nebyl smiley No, a když má Zeman s Ruskem tak vřelé vztahy, tak by nám mohl zařídit zrušení víz, ne? smiley

0 Citovat

Pro nás Varáky je tohle super!
Na zdejší letiště by mohl expandovat ještě Ryanair a Wizz...to bych se potom nezlobil

0 Citovat

Ahoj. Chtela jsem se zeptat, letel s nini nekdo uz z Bratislavy do Moskvy diky podzimni akci tady uverejnene? Zajimalo by me, jak je to se zavazadlama. Diky

0 Citovat

Mám potvrzené, že 10 kg jde do podpalubí a pak kabelka či malá taška s sebou do letadla. Duty-free ne!

0 Citovat

Děkuji za odpověd

0 Citovat

Jeste bych se prosim chtela zeptat, zda se musi delat online check in, nebo staci kdyz prijdu s vytistenym eticketem na letiste k prelazce, popripade jak dlouho dopredu lze udelat online check in. Diky

0 Citovat

Když jsme u té Pobedy – jsou nějaké tipy, kdy se objeví letní letový řád? smiley

0 Citovat

Dnes 20.2. v 14:00 (SEČ nebo Moskevského? Nevím smiley ) se spustí prodej na lety v letní sezoně (27.3. - 28.10.2016).

Ceny standardně za 999 rublů v jednom směru / 315 Kč.

edit: tak vnitrostátní jsou již v prodeji

0 Citovat

z bts na cervenec vsechno sold out? nejak jim blbne stranka

0 Citovat

najlacnejsie co vidim je za tych 6000 rub jeden smer a presne vela mesiacov pise ze sold out smiley

0 Citovat

Tak to bohužel vypadá že z letů do Varů nejspíš nic nebude. Zajímalo by mě jestli tedy Pobeda opravdu nabídla tak nízký poplatky, že je to pro letiště neakceptovatelné, nebo jestli jsou spíš zvyklí na tučné poplatky od ČSA a dříve Aeroflotu, že prostě ze svých požadavku nesleví i kdyby tam němělo lítat nic.

http://vary.idnes.cz/letiste-karlovy-va ... zpravy_prz

0 Citovat

Zdravím, platí, že letenku z BTS do VKO nekúpim bez platného pasu alebo stačí vybaviť až neskôr?

0 Citovat

Stačí aj neskôr - pri kupovaní som vyplnil číslo občianskeho (pre istotu, aby tam bol aspoň nejaký zmysluplný údaj) a na check-ine som predložil pas. Žiadne otázky, pohodička (aj keď ma celkom vystrašilo, že v online systéme Pobedy to chcelo za zmenu čísla pasu online okolo 10€/let - riskol som to s tým, že prinajhoršom doplatím na check-ine). Celkovo boli všetci na check-ine v BTS veľmi vpohode a každému napríklad aj sami poradili, že ak si kúpia nejaký duty free, tak nech to schovajú do ruksaku/kabelky, inak by za to na gate museli platiť.

Akurát si treba dávať bacha na to, že vybavenie víz trvá 10 pracovných dní a celú dobu pas ostáva u nich. Za rýchlejšie vybavenie sa pripláca dvojnásobok.

0 Citovat

Vďaka, vo FAQu majú, že na checkine treba predložiť doklad, ktorý bol zadaný pri kúpe, ale naozaj pochybujem žeby to niekedy kontrolovali. A ešte jedna vec pre zaujímavosť, pri check-ine majú v BTS aj nejakého lokálneho zamestnanca, ktorý komunikuje po slovensky či to prebieha vždy v angličtine (nie žeby som nevedel po anglicky smiley)?

0 Citovat

v BTS su stale ti isti, ci je to CSA, Ryanair, alebo Pobeda

0 Citovat

Dobry den, mam kupene letenky z Bratislavy do Moskvy na termin 8.11. - 12.11.2016. Na stranke Pobedy uz ale let 8.11. viac ako tyzden nie je k dispozicii, vlastne ziadne lety v utorky a stvrtky nie su v predaji. Mate nejake info ohladom tychto letov? Su zrusene? Bude ma Pobeda kontaktovat?

0 Citovat

takze po vikende s Pobedou v Moskve...dojmy z aerolinky...take ruske smiley
Klasicka prirucna bagaz je zdarma, ale musi sa checknut a na palubu maximalne kabelka, alebo kapsicka. V Bratislave pri gate pracovnicka upozornovala aby sme zahodili igelitku z Duty free, kedze za tu charguju 35 euro a malicky ruksak (asi tak 10 litorvy prazdny), sme radsej schovali pod vetrovku. Nastastie nam pani na checkine priradila exit rowy (aj ked oficialne sme mali meista rozhadzane po celom lietadle) a tak let do Moskvy v pohode. Zaujimave ze ziadny buy on board koncept, jedine vodu daju ak si ju vypytate.
Cestou naspat z Moskvy na checkine barysna po anglicky nevedela, miesta uz nam nedala spolu a este sa jej nepacilo, ze mam novy pas, kedze cislo pasu nesedelo s udajom, ktory som pol roka dozadu zadaval pri kupe letenky (novy pas som si kvoli ruskym vizam vybavoval, kedze som uz nemal volne stranky). Maly prazdy ruksacik, kde boli iba kluce a kindle opat nepresiel (http://www.gearbest.com/backpacks/pp_382954.html) a pred barysnou sme ho museli zbalit do prirucneho kufru, ktory potom checkla do podpalubia.
Cesta naspat horsia, seatpitch mi prisiel horsi ako wizzair. Ale aspon vsetko nacas.

0 Citovat

Já se tedy taky přidám k hodnocení Pobedy. Hned na začátek musím říct, že za mě dobrý. Absolvoval jsem s nima pohodovou cestu z Bratislavy na Vnukovo a zpátky. Odlet i přílet na čas, check-in zdarma přímo na letišti, odbavené zavazadlo do 10kg v ceně letenky (člověk si může v klidu převážet velký šampon nebo si koupit pivo a nemusí řešit, že je to tekutina nad 100ml). Na palubu je možné si vzít malé zavazadlo (přítelkyně měla celkem velkou kabelku, já jen iPad). Interiér letadla vypadal čistě a docela moderně (srovnávám např. se žlutomodrým šíleným Ryanairem). Na palubě voda zdarma. Letušky pěkný, nevýhodou je, že obsluha při odbavování ani palubní personál nemluví moc anglicky. Místo na nohy celkem ok, prostě low-cost.

0 Citovat

Za pár minut proběhne spuštění prodeje letenek na LLŘ.

0 Citovat

no web pobedy sa po dvoch hodinach konecne spamatal a je tam plno terminov v aprili a maji za 56€

0 Citovat

cizy napsal(a):

no web pobedy sa po dvoch hodinach konecne spamatal a je tam plno terminov v aprili a maji za 56€

škoda těch bolševických víz :(
0