Ahoj, vim že byly nějaké akce na levné letenky do Thajka, ale už jsou pryč.. Nevíte o nějakých letenkách z ČR či případně okolních zemí i Maďarska kolem půlky ledna až do 28.března, tak na 14+ dní do Thajska, případně i okolních zemí či indonésie? Cena 12T se zpáteční i více? díky .

Thajsko 2016

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

17 reakcí

Ahoj, vim že byly nějaké akce na levné letenky do Thajka, ale už jsou pryč..

Nevíte o nějakých letenkách z ČR či případně okolních zemí i Maďarska kolem půlky ledna až do 28.března, tak na 14+ dní do Thajska, případně i okolních zemí či indonésie?
Cena 12T se zpáteční i více? díky

0

Ahoj, také jsem bohužel prodrbal akci od Qataru a nějak nemůžu sehnat za rozumný peníz letenky do Bangkoku ... takže asi zkusit vyčkat smiley

0 Citovat

[odkaz smazán administrátorem] jen to započtení třeba může trvat i den atp. a kurz může jít nahoru, nebo moje banka má starý kurz ještě, moc tomu nevěřím, to že bych neletěl by nevadilo, spíš aby mi nestrhli normální cenu smiley

Poznámka administrátora:
Pro nezasvěcené - Jedná se o letenky u Aeroflotu, kde se v průběhu rezervace přepne na AZN (azerbájdžánský manat), Thajsko pak vychází na cca 10 tis. Kč. Nicméně je třeba brát v potaz den zaúčtování v bance, kdy se může kurz AZN dostat na jinou (nevýhodnou) úroveň smiley

0 Citovat

Já to pochopil tak, že rezervaci děláš v manatu-čili chybu mají Aeroflot, že kalkulují tak málo a v rezervaci máš celkovou částku v této měně. Prostě dokud neaktualizují oni na svých stránkách-jsi v pohodě a jedno kdy tvá banka přepočte kurz..

0 Citovat

jo přesně tak, i tam píšou, že se to musí přepnout na manát

0 Citovat

Nevím, jestli jsem neměl deja-vu, ale nebyla tady nabídka od British Airways z Prahy do Thajska za 11600kč? A teď ji tu nevidím?

0 Citovat

Myslíte, že ještě budou nějaké akce na letenky do Thajska?

0 Citovat

posledna na tento tyzden smiley

0 Citovat

Nechci zakladat nove tema, tak pisu sem - myslite, ze je realne se dostat na castku okolo 6000 za zpatecni v nejake chybe / akci?

Strasne bych tam chtel tak zjistuji realne moznosti.

Diky

0 Citovat

Tak to si myslím, že ještě nikdy nebylo. Řek bych, že pokud budeš mít extra štěstí a chytíš nějakou super chybu, tak úplný minimum 7-8k, ale to bys musel být schopen reagovat hned a taky je možný že bys mohl čekat třeba do nekonečna. Ale třeba hned zítra tady něco vyskočí smiley Jako super cena, kterou bych bral okamžitě kdybych chtěl do Thajska je 9-10k.

0 Citovat

Myslím že reálná cena s hodně dobrou akcí je tak okolo 10 tisic za kterou bych to hned vzal ... ale člověk nikdy neví ... smiley

0 Citovat

Ok, dik, no ja zkusim pockat okolo tech 7. Snad bude nejaka extra cena / chyba smiley
Nevite nahodou zda existuji nejaci overeni dohazovaci letenek? Tzn ze mi daji typ a pokud koupim, tak si vemou provizi? Jedna se mi o to to vedet o neco drive jak ostatni a mit trochu vic casu na rozhodnuti a koupi...

0 Citovat

Zrovna na takových stránkách jsi a představ si, je to dokonce bez provize. A buď si jistý, že v případě letenky do Thajska za 7 tisíc nebudeš mít čas na žádný velký rozjímání, prostě musíš být připraven okamžitě kupovat. Hlavně za tu cenu není co řešit, pokud chceš jet a náhodu by se objevily takhle levný letenky, tak levněji se tam rozhodně nedostaneš, tak nevím na co čekat.

0 Citovat

No nevim..ja byl listopad-prosinec 15 v Thajsku za 145 EUR. Bylo to z Benatek s Alitalia. Do Benatek jsem se dostal tak ze jsem za cca 300 CZK letel Praha-Milan a za 12 EUR vlakem do Benatek. Celkem tedy cena cca 4500 komplet vcetne prohlidky Milana a Benatek smiley

0 Citovat

Jaká je myslíš pravděpodobnost, že se bude taková chyba jako s Alitalii do stejné destinace opakovat? Myslím, že v blízké budoucnosti moc vysoká nebude.

0 Citovat

nikdy nevis..je potřeba sledovat fora.sledovat diskuze a pokud něco podobného bude ihned kupovat smiley

0 Citovat

Tak to jsem výše přesně psal, ale asi těžko budu počítat s tím, že seženu letenky do Thajska za 5k. Reálně se můžem bavit o ceně kolem 9 jako o skvělé a cokoliv takového, případně pod bych bral okamžitě. Pokud bys chtěl čekat na něco takovýho jako byla Alitalia, tak by ses nemusel dočkat nikdy. Navíc si myslím, že taky byla dost výhra, že to nezrušili, ale nechali proletět.

0 Citovat

Kdyz chces kupovat letenky pres ocean za 7k tak musis primarne pocitat s tim, ze ty letenky nebudou na misto kam zrovna chces + casto je to i mimo sezonu.. Malokdy to vyjde zrovna tam kam potrebujes & kdy potrebujes smiley 7k je cena hluboko pod akcni nabidky (jak psali kolegove - cca 10k) - takze je to loterie, jestli se zadari nebo ne ti nikdo nemuze predpovedet smiley (ja predpovidam ze ne smiley)..

0
17 reakcí