- Fórum
- Tipy na levné letenky
- [KL] Business class - Kodaň - Azorské ostrovy za 3.800 Kč
[KL] Business class - Kodaň - Azorské ostrovy za 3.800 Kč
Ahoj, omlouvám se,že nevím jak založit nové vlákno, ale nyní jsou dostupné letenky na Azorské ostrovy od března do října v
BUSINESSS classu od 139Euro. Pro někoho určitě zajímavá nabídka, sám jsem zakoupil 2 termíny a mám letenky v mailu.
Ještě jednou se omlouvám za nevhodné umístění.
Kodaň - Ponta Delgata
Kodaň - Horta
Kodaň - Terceira
Vždy odlet a přílet v sobotu.
Snad to někomu pomůže a užije si fajn dovolenou
Bookujte na momondo.de http://www.momondo.de/flightsearch/?Sea ... e&NA=false
Já našel příjemný lety a max. dobou čekání 3 hoďky což vypadá skvěle, byly to sobotní termíny tak letím v červenci a září
Já kupoval včera s tím, že už mám i etix, tak to snad klapne. S KLM je to Z a SATA I. Jinak se dají najít lety celý rok 2016 (já mám půlku listopadu a ne-so, takže ani dny nejsou problém)
Dave, hrozně rád bych ti odpověděl, ale netuším co to je.
Flug KL-1126
Boeing 737-700 Winglets
Business
Abflug 10:00,
Kopenhagen
Flughafen Kopenhagen-Kastrup(2)
Reisezeit 1 h 25 Min.
Ankunft 11:25,
Amsterdam
Schiphol
Amsterdam Schiphol → Lissabon (LPPT) Lisbon (Portela de Sacavem)(1) 10 September 2016, Samstag
Flug KL-1693
Boeing 737-900
Business
Abflug 12:45,
Amsterdam
Schiphol
Reisezeit 3 h 00 Min.
Ankunft 14:45,
Lissabon
(LPPT) Lisbon (Portela de Sacavem)(1)
Lissabon (LPPT) Lisbon (Portela de Sacavem)(1) → Ponta Delgada Ponta Delgada (Sao Miguel) 10 September 2016, Samstag
Flug S4-129
Airbus A320-100/200
Business
Abflug 19:00,
Lissabon
(LPPT) Lisbon (Portela de Sacavem)(1)
Reisezeit 1 h 15 Min.
Ankunft 20:15,
Ponta Delgada
Ponta Delgada (Sao Miguel)
Třeba ti tohle pomůže
Lukinap: Je pravda, že v LIS cestou tam je čekání 4hod, ale je to Business, tak doufám v nějaký pěkný salónek
Ovšem stejně si myslím, že to neprojde, šanci dávám tak 30%. U koho jsi kupoval?
Dave: na SATA webu mají v travel classes jen "SATA Plus", takže počítám něco jako premium economy.
Kupoval jsem přes kissandfly a všechno v pohodě. Už jsem zabookoval místa, přidal frequent flyer tak uvidíme. Doufám, že to projde. Ale rozhodně jsem to sem nepsal jako jistotu. Musíme doufat
Stopover (treba 2 dny v Lisabonu) se musi navolit manualne, idealne na strankach momondo.de (díky za info Mailand:-) a pak se po presmerovani na kissandfly.de daji vybirat ruzne kombinace letu a delky mezipristani. Kartu Visa Credit mi to nebralo, kupodivu prosla obycejna Maestro, ale s rozdílem cca 15E.
co znamena byznys v tomto pripade? vzdyt to je salonek, mezera mezi cestujicimi (v 737/a320 to znamena volne sedadlo, ale ty na kterych clovek sedi jsou uplne stejna jako v economy), priority boarding, drivejsi odchod z letadla, lepsi jidlo+piti a lepsi pristup od letusek, mile ... nebo mi neco unika?
Business po Evrope je ztrata penez - max dobre kvuli milim.. Nicmene kdyz si clovek muze vybrat jestli za stejnych prachy letet business nebo monkey, tak neni co resit
Bonzaq: A co by sis ještě představoval kromě těch asi 8 věcí, který jsi vyjmenoval, aby to byl ten pravý "byznys"? Já bych řekl, že je to hodně příjemné a za tuhle cenu není naprosto co řešit, protože jinde za to nedostaneš ani ň, jak píše Kickassone
Na Azory se v průměru dostaneš lowcostem za 3-5 tisíc, tak proč to nevzít přes Kodaň v byznysu za 6,5k?
v ceně:
- 250% mílí (cca 7.700 mil)
- vip lounge (exbir počítá 25 eur za leg, což se rovná vstupu do salónku = letíš zdarma )
- dobrý dlabanec v letadle
Jinak nic navíc není nutné očekávat, leda ještě velmi zajímavý routing
tak uz mam eticket a potvrzuji, že vsechny lety jsou v busines. u KLM se daji vybrat sedacky v prvni cast letadla, u letu SATA mi to system neumoznuje. zavazadla 32Kg, jednou se leti i vetsi A310.
bookovaci tridy u KLM jsou DD a ZZ u SATA II Kdyby se nekomu chtělo hledat kam je to nejlepsi nacist, tak bud rad.
Do Kodane se da denne letet z Prahy s Norwegien. nebo z Krakowa ci Budapesti.
KLM slibuje na 3hodinovych letech 3chodovou veceri, ze specialne navrženého nadobi. no a jako bonus je letenka menitelna a vratna
Tak u těch mých listopadových letů můžu vybrat sedačky u všech letů. K dopravě ještě doplním lety z Katowic do Malmo s Wizzair, což je jen přes most do Kodaně a dají se pořídit od 39zl.
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!