Zdravím, jelikož jsou tady zkušenější cestovatele než já,měl bych otázku. Rád bych s přítelkyni strávil pár dnů v termínu od 12.2 do 15-16.2. v Římě. Myslíte,že je lepší koupit letenky už teď a nebo až v lednu? Je mi jedno zda poletím z Prahy nebo Katowic. Budu vděčný za každou radu. Díky. .

Rada s letem do ŘÍMA

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

5 reakcí

Zdravím,

jelikož jsou tady zkušenější cestovatele než já,měl bych otázku. Rád bych s přítelkyni strávil pár dnů v termínu od 12.2 do 15-16.2. v Římě. Myslíte,že je lepší koupit letenky už teď a nebo až v lednu? Je mi jedno zda poletím z Prahy nebo Katowic.

Budu vděčný za každou radu. Díky.

0

Za mě říkám, že čím dřív, tím líp. smiley Např. Wizz air obvykle cenu letenek navyšuje a navyšuje, čím víc se to blíží tomu datu - s Wizzem se dají sehnat letenky i za 250 korun dopředu, zrovna teď jsem v týdnu takové viděl, ale už jen pár dnů před odletem může být cena i 3000... Být Tebou, čím dřív to zakoupíš, tím líp. smiley

Mimochodem z Katovic jsem letěl několikrát a doporučuju, přece jen kousek od Ostravy. smiley

0 Citovat

No já jsem právě Ostravak,tak mam lepší jet do Katowic než do Prahy. smiley Být na mě,tak to koupím hned,ale nevím jak dostanu volno z práce a vracet letenky myslím ani nejde u wizzair ne?

Nicméně,děkuji ti za radu! smiley

0 Citovat

Jako ostravak bych nezavrhoval ani odlety z Krakowa případně Wroclavi (to je sice dál, ale autem je to podobné, jako do PRG). Dovolenou v práci nahlásit co nejdříve a rychle koupit letenky. Únor už je poměrně blízko a velmi pravděpodobně ceny budou jen stoupat. Dnes letenku koupíte třeba za 1500, v lednu to (ve vašem pevném termínu) klidně může být přes 3000. I ubytování (v Říme jsem udělal skvělou zkušenost s airbnb) by bylo potřeba rezervovat co nejdříve.

0 Citovat

pokud bude letenka do 1000 tak bych vůbec neváhal s koupí.. pokud jsi ostravak tak urcite z Katowic - max 1,5 hod po prázdné nezpoplatněné dálnici a hlavně parkování na letišti na 4 dny za cca 12 zlotých!!! myslím že naprosto bezkonkurenční.. s airbnb se taky přidávám - ty nejpěknější (i co se ceny týče) ubytování bývají rezervace dost dopředu, tak není na co čekat

0 Citovat

V tvém případě bych letěl 11.2. z Krakowa s Ryanem (139 PLN) návrat pak 14.2. v neděli (169 PLN) nebo až 16.2. v úterý jen za 99 PLN. Je to jednak levnější, než Wizz, ale i čas návratu z Říma v 18:20 umožní ještě ten den něco podniknout.

0
5 reakcí