Pro cestovatele z Berlína do Prahy jsem našel nejspíše chybnou cenu letenky s Airberlin u GotoGate. Letenka stojí u ostatních OTA řádově 10.000 Kč, tady je za pouhých 1.350 Kč. Sledoval jsem pouze jednosměrný let na 10.1.2016, žádné další termíny ani jinou kombinaci letišť jsem nezkoušel. http://www.skyscanner.cz/doprava/lety/b ... nk#results .

Berlín -> Praha s Airberlin - chyba na GotoGate

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

7 reakcí

Pro cestovatele z Berlína do Prahy jsem našel nejspíše chybnou cenu letenky s Airberlin u GotoGate. Letenka stojí u ostatních OTA řádově 10.000 Kč, tady je za pouhých 1.350 Kč. Sledoval jsem pouze jednosměrný let na 10.1.2016, žádné další termíny ani jinou kombinaci letišť jsem nezkoušel.

http://www.skyscanner.cz/doprava/lety/b ... nk#results

0

V nejlevnejsi booking class stoji zpatecka asi 3k - takze 1350 za ow neni az tak unreal, pokud bezi nejake promo.. smiley

0 Citovat

na TXL povedzme 30 minut z centra, byt tam tu hodinku pred odletom, hodinka let so vsetkym, z Ruzyne 45 minut do centra .. to uz ten vlak/bus je asi lepsi smiley
Ta linka jedine ako feeder na nadvazujuce air berlin lety

0 Citovat

Drahý Tonicu, to asi každý ví. Cena je to dobrá, sám jsem ji již jednou viděl na únor, ale po chvíli zmizela. Tak vidím, že se to objevuje častěji. Příště to snad chytnu..

0 Citovat

Já teda nevím, ale cena je to spíše běžná, než nějaká extra. Moc nechápu, co vám to tam ukázalo, mě to ukazuje ceny okolo 1300 u všech prodejců.

0 Citovat

keby to bolo za 20 euro, ale za 50 mi to pride cena normalna
datumov je dost (napr. od aprila do juna kazdy den skoro), skusal som rychlo najst cez google flights, booking priamo na air berlin:

0 Citovat

Díky! Neodolal jsem smiley

0 Citovat

niet zac, musi ta lietanie asi teda dost bavit, mna po tych skoro 150 letoch uz tieto trasy a ceny nejak nevzrusuju (mne sa uz zdal moc aj one way z Bratislavy do Berlina za 10 euro moc):D

0
7 reakcí