Nabízím k prodeji bonusovou letenku z programu Miles&More (Lufthansa a partneři). Mám k dispozici 48 000 mil = lze zakoupit letenka téměř kamkoliv po Evropě včetně úhrady všech poplatků. Lze využít i na lety do Turecka, například pro přímé lety Vídeň - Antalya, které standardně stojí kolem 8 000 Kč. Bonusová letenka obsahuje i odbavené zavazadlo do 23 kg. Zájemci pište - rozseknout to musím do konce roku než mi propadnou první míle, pokud se neobjeví zajímavá nabídka, budu si muset sám někam zabookovat cestu  .

Miles&More bonusová letenka

Založil ve fóru Frequent flyer programy

3 reakce

Nabízím k prodeji bonusovou letenku z programu Miles&More (Lufthansa a partneři). Mám k dispozici 48 000 mil = lze zakoupit letenka téměř kamkoliv po Evropě včetně úhrady všech poplatků. Lze využít i na lety do Turecka, například pro přímé lety Vídeň - Antalya, které standardně stojí kolem 8 000 Kč.

Bonusová letenka obsahuje i odbavené zavazadlo do 23 kg.

Zájemci pište - rozseknout to musím do konce roku než mi propadnou první míle, pokud se neobjeví zajímavá nabídka, budu si muset sám někam zabookovat cestu

0

velmi zaujmava ponuka

http://miles.mtxc.eu/en/?utm_source=Pro ... _0816#home

0 Citovat

Spolupráce končí 30.9., jinak se simka ale určitě vyplatí, pokud člověk cestuje v Evropě mimo EU.

0 Citovat

Ta sim karta je prezentovana ako lacne data v EU ale v ponuke statov som tam niekde nasiel aj Izrael. V decembri letim do izraelu na 4 dni. Myalite ze tie jednotlive baliky dat budu platit aj tam ? Mal niekto tu sim kartu mimo EU?

0
3 reakce