Nově vzniklá aerolinka Rayani Air v Malajsii, jež zahájila linky z Kuala Lumpur na ostrov Langkawi a do Kota Bahru, které je výchozím bodem na skvělé souostroví Perhentiany. Zpáteční letenky se dají pořídit v zaváděcím promo tarifu za 133 malajských ringgitů neboli 765 Kč, v ceně letenky je 20 kg odbavené zavazadlo! http://rayaniair.com/rairweb/index.php  .

Rayani Air: KUL-LGK/KBR 133 MYR/765 Kč RT!!!

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

5 reakcí

Nově vzniklá aerolinka Rayani Air v Malajsii, jež zahájila linky z Kuala Lumpur na ostrov Langkawi a do Kota Bahru, které je výchozím bodem na skvělé souostroví Perhentiany.

Zpáteční letenky se dají pořídit v zaváděcím promo tarifu za 133 malajských ringgitů neboli 765 Kč, v ceně letenky je 20 kg odbavené zavazadlo!

http://rayaniair.com/rairweb/index.php

0

To nezní špatně, ale až taková pecka to zase není - přece jen je to neznámá společnost bez referencí. My letíme v únoru taky trasu z LGK do Kuala Lumpur, s Firefly - http://fireflyz.com.my, což je lowcost dceřinka od Malaysia, tedy přece jen by to mělo mít úroveň. Platili jsme 80 MYR za jednosměrku (ano, nepatrně víc, ale ne zase o tolik) a v ceně je taky zavazadlo do 20 kg. Navíc letíme na letiště Subang (SZB), které je o polovinu blíž centru KL než KLIA. Takže věřím, že lidem, kterým záleží na čase a nechtějí strávit půlden cestou (KLIA je megaletiště + doprava do centra je cca hodina když to jde dobře), může být Firefly dobrou alterntivou. Létají také na více letišť než jen SZB.

0 Citovat

https://echo24.cz/a/wSjiH/malajsie-jde- ... -aerolinky

A taky http://zpravy.e15.cz/byznys/doprava-a-l ... ev-1257473

0 Citovat

Prosim jeden info dotaz ohledne letiste Kuala Lumpur.Bohuzel se mi nikde nedari sehnat informaci jak dlouho je potreba na prestup v ramci mezinarodniho letiste k terminalum nizkonakladovek jako je Asia air ci Malindo.A to jak s odbavenym zavazadlem ci bez nej.Bez zavazadla je to mozne bez vylezu ven?
A druhy dotaz kolik casu trva a cena ci navod pro prepravu a druhe letiste Sultan Abdul?
predem diky za rady

0 Citovat

Ahoj, z KLIA na LCCT je to cirka 20 minut jízdy busem, takže počítej minimálně s jednou hodinou na přesun.
Na Subang se dopravíš přímými busy a asi 1,5 - 2 hodiny dle dopravy.

0 Citovat

Máš pravdu, je to KLIA2.. Tím jak se přejíždí stejně, tak jsem to moc nerozlišoval smiley

0
5 reakcí