Ahoj, ocením radu! Mám v plánu letět v dubnu do Dillí a Student Agency inzeruje letenky za 13100 (Turkish Airlines). Co říkají vaše zkušenosti a intuice - mám ještě zkoušet počkat na nějakou akční příležitost, nebo raději koupit hned na jisto? (Za poslední měsíce se neobjevila žádná extra levná příležitost z Evropy do Indie, tak už ztrácím naději.) Díky za názory! .

Indie - Dillí v dubnu 2016 (Turkish Airlines?)

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Ahoj, ocením radu!
Mám v plánu letět v dubnu do Dillí a Student Agency inzeruje letenky za 13100 (Turkish Airlines).
Co říkají vaše zkušenosti a intuice - mám ještě zkoušet počkat na nějakou akční příležitost, nebo raději koupit hned na jisto?
(Za poslední měsíce se neobjevila žádná extra levná příležitost z Evropy do Indie, tak už ztrácím naději.)
Díky za názory!

0

Ahoj, aco takhle kombinace PRG-Dubai s Ukrajincema nebo SmartWings (220euro zpatecka), a pak dokoupit let Dubai-Delhi za cca 200euro zpatecka. No a dej si nejaky den v Emiraatech. Celkem to mas za 420ecek (cca 11500). Ceny letenek jsou nahodne na duben, muzes najit i levnejsi kombinace.

0 Citovat

Ahoj,

letěl jsem z Prahy do Dillí s AirBerlin a JetAirways přes Berlín a Abu Zabí (dva přestupy) za cenu ca. 12 800 Kč. K tomu jsem si připlácel za sedačky 3 800 Kč u AirBerlin.
Cena 13 100 Kč s Turkish Airlines (1 přestup) je dobrá. Případně se dají najít lety s JetAirways přes Brusel a Bombay, ale poor v Jet Airways je hodně málo místa na nohy (seat pinch je jenom 30 palců).

0 Citovat

14 dní zpátky jsem koupil Praha - Bombaj za 11tis s Turkish..Podle mě to ještě bude. Přískoky po Indii jsou levné tak není problém dodělat itinerář..

0 Citovat

Díky mco za tipy! Tyhle možnosti jsem nezaznamenal.
Zkoušel jsem hledat přes AZair, SkyPicker a konkrétní aierolinky. Tip s Dubaí je super, ale nejlevněji to vychází na 7000 PRG-Duabi + 6700 Dubai-Dillí, takže 12700, což není o moc lepší než Turci. Ještě dám tak 2 dny slídění a pak to koupím.
Bombal by taky šla, spojit s návštěvou středu západního pobřeží. Jak hledat nejlíp lokální letenky po Indii, ukážou se na mezinárodních vyhledávačích?
Jinak kdybyste někdo měl ještě aktuální tip, tak budu vděčný! A dík.

0
4 reakce