Ahojte, dneska jsem se dozvěděl, že jsem dostal lístky na euro. Řešil jste už někdo letenky? Myslíte že budou díky euru nějaké akce? Pokud by měl někdo tip na cestu Praha-Toulouse a návrat z Paříže do prahy? Přilet do Toulouse 12.6 a návrat 18.6 Co sem hledal, tak to stoji skoro 6k a to se mi zdá moc. diky za tipy. .

Letenky na fotbalové euro

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

Ahojte,
dneska jsem se dozvěděl, že jsem dostal lístky na euro. Řešil jste už někdo letenky? Myslíte že budou díky euru nějaké akce? Pokud by měl někdo tip na cestu Praha-Toulouse a návrat z Paříže do prahy? Přilet do Toulouse 12.6 a návrat 18.6 Co sem hledal, tak to stoji skoro 6k a to se mi zdá moc.

diky za tipy.

0

oživím téma.. Někdo letecky do Toulouse 12.6 tam a 14.6. zpět? Ubytování máme, hledám letecké spojení, ale zatím žádná sláva... Nějaké tipy? smiley smiley

0 Citovat

Pořád hledám. Stoji to za prd smiley Zajímalo by mě, zda když je velká akce typu Euro, olympiada a tak zda se přidávaji nějaký lety navic. Zda má cenu čekat že bude nějaký lepší spoj a nebo už zda máme raději koupit teď co je

0 Citovat

To by mně zajímalo taky, ale tomu moc nevěřím... Asi není na co čekat..

0 Citovat

Lety navíc bych opravdu neočekával.
Není to tak, že je Mikulášský jarmark v Horní Dolní a proto klasický vlak, který tam jezdí z Vidlákovic připojí dva vagony navíc, at navýší kapacitu.
Letecké spoje jsou. Fanoušci taky. Čím dél budeš čekat, tím vyšší ceny budou. Opravdu bych nečekal, že se objeví akce spojená s Eurem.

0 Citovat

Zvážil bych i lety do okolních měst (vč. Barcelony) a půjčení auta.
Popřípadě cestu autem/autobusem ale záleží i na počtu osob.
Jezdím do Francouzských alp na lyže autem a není to tak strašné jak to vypadá.

0 Citovat

Čaute, taky letíme do Toulouse. Sehnal jsem letenky z Vídně. Cena 11700 pro dva.. Vídeň - Mnichov - Toulouse a zpět Toulouse - Brusel - Vídeň (Lufthansa+ Brusseles airline). Koukal jsem na varianty do Paříže nebo do Barcelony + přesun autem/vlakem a cenově to nevycházelo zas tak levněj jak pohodlně do Toulouse. Bohužel nemůžem strávit víc času. Letíme sobota (tuším 11.6.) a návrat v úterý... Škoda, že levný lety co tu bývají do FR lítají pondělí/čtvrtek, což je naprd smiley... V neděli máme v plánu mrknout do Carcassonne (asi hodina od TLS), snad to bude dobrý smiley

0 Citovat

za tu sumu vás podviedli.

11/6/2016 Wales /Bale,REAL MADRID/- Slovakia
V 06/2016 budem na Sardíni a teraz s Voloteou sa mi podarilo kúpiť Bastia - Bordeaux 11.6.2016 za 1€ /prílet okolo 3pm/ a 12/6/16 odlet z Nantes do PRG za 1€. Prípadne si pozrieť mesto a z Toulose 13/6/16 za 2€ letenka do Prahy.

Náklady na spiatočné: 5€
Proste Parada akcia.

Bastia - Bordeaux
http://prnt.sc/ajitti
Toulose - Praha
http://prnt.sc/ajiu7k

0 Citovat

Zcela evidentně jsi nepochopil smysl tohoto fóra a nebo chceš exhibovat jak jsi chytrý. Diskuze byla vedena o tom, jak se dostat z ČR a okolí na ME fotbal Francie (Toulouse, S.Etiene atd...). Vzhledem k tomu, že první zápas je SPA-CR v pondělí 13.6 od 15:00 je tvůj příspěvek zcela zbytečný, neboť většina účastníků mířící na ME z ČR a okolí nepoletí Bastie - Bordeaux 11.6. a už vůbec NE Toulouse - Prg dne 13.6 v 18:30 pokud nechce riskovat odchod ze stadionu po prvním poločase. Tak že za mě úplně zbytečný příspěvek. Neděkuji.

0 Citovat

proto se pouze na tento zápas jeví jako nejlepší cesta Wroclav-Barcelona 12.6 přes Varšavu, a nazpět BCN-Prg 14.6 za cenu okolo 3 tIs. Nutností je sdílet náklady na půjčení auta BCN - TLS a zpět. Při skupině 3-4 fanoušků je to ideální varianta návštěvy jednoho zápasu ČR na ME.
Uvítám další nápady jak tuto cestu ještě vylepšit.

0 Citovat

Hlavně nerozumím tomu, v čem spočívá podle ten podvod? smiley
Ne každý preferuje dostat se na místo za pár korun za cenu cestování přes půl Evropy a ne každý má hromadu času. Jaroslavh má asi jiné priority - čas a klasickou aerolinku z blížšího letiště a za to je ochoten zaplatit. A jak píše coudi místo honění si tady trika s pro ostatními naprosto nesmyslnými itineráři by bylo mnohem přínosnější sdílet nějaké ty reálné možnosti.

0 Citovat

Vzhledem k tomu, že to s kamarádem bereme i jako dovolenou a chceme se po zápase přesunout do Paříže, kde jdeme ještě na zápas Německo Polsko a pak chceme poznat Paříž, kde chceme být alespoň do pátku až neděle, tak jsem zatím vybral tuhle variantu. Je to cena pro dva a jedno zavazadlo dohromady.

https://ctrlv.cz/9Smj

Byl někdo v Toulouse? Má cenu tam letět už v pátek a odletět v úterý po zápase? Stojí to město za to? Ono ale už moc variant stejně není. V sobotu a neděli jsou drahý letenky a blbý spoje. Pokud by měl někdo nápad, jak tu cestu vylepšit tak pište. Třeba letět někam poblíž a do TLS se dostat třeba flixbusem.

0 Citovat

studenak: v bodě 3 je tvůj let směrován Paříž - Toulouse, což je asi špatně. V út (14.6) ráno se lze Toulouse-Paris vlakem za 15E (6,5 hodiny). Vzhledem k tomu že Německo - Polsko se hraje až 16.6 máte dost času na Paříž. Popravdě nevím co dělat v Toulouse 3 dny, moc toho tam k vidění není. Snad půjčit auto a kouknout Carcassonne a dolu k moři nebo Andorra.

0 Citovat

jj máš pavdu...mám to prohozený. Má to být TLS-Paříž ale cena je cca stejná. Jako vlak za 15E neni špatný. Je pak otázkou zda letět cca hodinu za cenu pod 1000kč a nebo 6,5 hodin vlakem. Za mě jsem spíš za let.

0 Citovat

to je asi ten vlak co si myslel vid ?
https://ctrlv.cz/R41S

jak poznam zda to je TGV? nejak to tam nemuzu najit.

0 Citovat

Není to TGV, je to intercity (napsáno pod routingem Toulouse - Paris)

0 Citovat

Byli jsme v Toulouse teď o víkendu, je to velké město s pěknými zákoutími, ale vyloženě moc "must see" památek jako takových tam není. Je tam Bazilika St. Sernin, která je v Unescu, která stojí za vidění, pak ještě Jakobínský klášter a katerádrála St. Etienne. Mají docela hezké parky, kde bylo o víkendu snad celé město. Myslím, že dva dny na toto město je akorát, pak už tam není moc co dělat. Určitě doporučuju výlet do Carcassonne. Kupovali jsme jízdenky asi měsíc dopředu a v té době bylo TGV levnější než normální courák (platili jsme 12€ za jednu cestu), tak jsme to spojili s dalším zážitkem. No, není uplně o co stát, rychlovlaky v Itálii byly modernější. Největší zážitek z cesty vlakem bylo, že z okna byly krásně vidět zasněžené vrcholky Pyrenejí. Výlet do Andorry taky stojí za zvážení. Autobusy jezdí přímo z letiště nebo z nádraží a trvá to něco přes dvě hodiny. Ještě jeden tip, všude po Toulouse se dají půjčit kola. Stojánky s kolama jsou každých asi 300m, lze je půjčit a vrátit kdekoliv a stojí to asi 1,5€ na půl dne. Doporučovala bych se projet podél Canalu de Midi, kde vede pěkná stezka.

0 Citovat

Super. diky moc. Mohu ještě poprosit na odkaz, kde koupit tu jízdenku do Carcassone? Jinak s těma kolama dobrý tip. otázka je, zda to pro nás k něčemu je, když neznámě město. Asi bude lepši nějaká MHD. Andorru určitě zvážíme.

0 Citovat

Jinak dnes asi koupím konečně letenky. Takže kdo to bere i jako dovolenou tak se může inspirovat. Dneska jsou nějaký lepší ceny. Je to teda cena pro dva plus jedno společný zavazadlo.

https://ctrlv.cz/EA4p

na cestu z TLS do Paříže volíme místo intercity za 15e TGV za 30e, ať je nějaký zážitek navíc.
Jinak ubytování řešíme formou airbnb, které vychází pro dva za velice dobrou cenu.

0 Citovat

Já už taky nečekal a koupil jsem to takto:

Let Praha – Toulouse neděle 12.6. 2016 (mezipřistání v Ženevě čekací doba 2h 50min mezi lety) – 3161,-Kč/osoba (Praha – Ženeva 08:05h – 09:35h a dále Ženeva – Toulouse 12:25h – 13:40h)
Let Toulouse – Praha úterý 14.6.2016 (mezipřistání v Paříži – čekací doba 3h 50min mezi lety) – 2328,-Kč/osoba (Toulouse – Paříž 13:20h – 14:40h a dále Paříž – Praha 18:30h – 20:15h)
Na letiště v Praze se dopravíme mým autem, kde ho necháme na parkovišti.

Ubytování se snídaní v Toulouse 3,5km od stadionu – 1595,-Kč/osoba komplet za dvě noci v apartmánu pro 4 lidi - http://alezan-toulouse.com/files/index. ... &page=HOME

Náklady na osobu celkem: letenky cca 5500,-Kč/osoba + ubytování na dvě noci se snídaní 1595,-Kč/osoba

0 Citovat

jak tam dáváš cilové město z Toulouse? když dám cíl Carcassonne tak mi to misto nenabídne.

0 Citovat

normalne to ide...

0 Citovat

Dobrý den, mám 2 letenky od Volotea do Toulouse 30.6. Nevyužijeme je. Kdyby měl někdo zájem, ozvěte se na letim@post.cz.

0 Citovat

Ahoj všem, možná úsměvný dotaz, ale ráda bych pořídila jako dárek vstupenky na fotbalový zápas na nějakém evropském stadionu, nejde mi o žádné konkrétní utkání, spíš o atmosféru... Napadá mě to třeba San Siro v Miláně (dívala jsem se, že vstupenky na jarní zápasy AC Milan se dají sehnat za cenu kolem 800,-), k tomu low cost letenky do Milana jsou jedny z nejlevnějších vůbec...ale v Miláně už jsem byla mockrát a tak prosím: napadá někoho další podobné a fotbalově záživné kombo, cena za 2 os = VSTUPENKY a LETENKY max. 4-5 tis.
Díky za tipy a klidně i napište, že je to blbej nápad.

0 Citovat

ked atmosferu, tak jednoznacne ist na balkan a zrejme aj polsko len to som este neokusil

pre mna top je belehradske derby, taktiez je paradne aj istanbulske derby, nieco do seba ma aj kodanske derby a lubilo sa mi aj na herthe (ak hraju neake derby)
fk sarajevo tez neni zle ak je opat derby, grecko patri tiez k spicke ale tam je riziko,ze sa moze hrat aj bez divakov

levski sofia su tiez dobry fanatici

chorvatske derby tiez fajn, hlavne po zapase,ked fans demoluju mesto smiley

viedenske derby tiez odporucam

nasrat na anglanov kde si nemozes ani prdnut, ac milano,tam fandi len curva sud, barca tam je skoro 3/4 len turistov

takze suma sumarom,vykasli sa na zapad a chod na vychod ak mas zaujem o atmosferu a nie o hru smiley

0