Přišla mi do mailu zpráva ohledně akce do 14.2. na letenky s Eurowings do DUS za 849 Kč v jednom směru. Pokud mi paměť slouží, tak toto je "standardní akční" cena? No, pokud by to někdo dokázal ohnout přes kartu, nechť dá vědět  .

[4U] Praha - Düsseldorf za 1.698 Kč rt

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

6 reakcí

Přišla mi do mailu zpráva ohledně akce do 14.2. na letenky s Eurowings do DUS za 849 Kč v jednom směru. Pokud mi paměť slouží, tak toto je "standardní akční" cena?

No, pokud by to někdo dokázal ohnout přes kartu, nechť dá vědět smiley Termínů je dost i na krátkou otočku..
https://www.eurowings.com/en.html

0

sledoval jsem to nějakou dobu kvůli přípoji na poslední úlet s NY, takže vim, že standardní cena byla 40€, dnes 30€...nicméně už dřív se to dalo právě díky kartě koupit jinde za těch 800 a jak se zdá, líp už nebude

0 Citovat

Vidím, že máš stejné zaječí úmysly smiley

0 Citovat

A jaká tam je standartní cena na ten tarif smart? NY mám taky a původně jsem plánoval návrat z Kodaně do Krakowa - cena cca 50 Euro včetně kufru. V případě tohoto letu do Prahy by v Dusseldorfu byla čekačka o 2 hodky kratší. Ve výsledku bych mohl být doma o ty 2 hodky dřív. smiley S jakou kartu se jde dostat na nižší cenu?

btw asi není problém nechat si odbavit zavazadla jen do Dusseldorfu?

0 Citovat

Jo, o tomhle vím. No uvidíme jestli to budeme pokoušet nebo ne smiley Jako ve většině případů asi záleží na koho člověk prostě narazí.

0 Citovat

a sakra! kupil som to kvoli New Yorku pred par dnami, za 30 cez Maestro. Mohlo to byt za dvacku smiley

0 Citovat

Včera jsem si zase trochu zažongloval s kartami a povedlo se i zrumbovat přípoj do ARL s Norwegian. Na španělské mutaci byly slevy mnohem větší, až mi připadaly nereálné, ale karty nešly zadat. Nakonec jsem použil kartu Maestro, kterou jsem v životě na nic nepoužil a a tu se podařilo vložit jako MC debit.

0
6 reakcí