Ahoj, máme zakoupenou letenku od United Airlines Paris-Lihue je to docela dlouhá cesta, tak bych ráda nasbírala nějaké míle  .

[UA] United Airlines

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

18 reakcí

Ahoj, máme zakoupenou letenku od United Airlines Paris-Lihue je to docela dlouhá cesta, tak bych ráda nasbírala nějaké míle smiley mohl by mi někdo poradit jak na to ? Jsem uplný začátečník smiley

0

Dost dobře záleží na tom, jakou tarifní třídou letíš smiley
http://www.wheretocredit.com/united-airlines

0 Citovat

Letová třída K, díky za link pokusím se to nastudovat smiley jen se ještě zeptám tam je potřeba registrace na Mileage Plus Enrollment?

0 Citovat

Tady by mě nějaké info taky zajímalo. Mám z místní akce NY s AirBerlin, letová třída W. Když koukám na ten odkaz, tak např. pro AirBerlin dávají 50% mílí a např. pro British Airways 25%. Znamená to, že si je můžu nechat připsat i do nějakého programu od British Airways? Omlouvám se možná za hloupé otázky, ale vůbec netuším jak to funguje smiley

A jak vůbec postupovat? Musím se někde online zaregistrovat nebo se vyžaduje ještě nějaká akce přímo na letišti či někde jinde?

0 Citovat

Zkuste letenky UA v momentální chybce, dají se poskládat i pěkné open jaw ve stylu Great American Cross-Country Road Race východ-západ pod 200,-EUR

0 Citovat

Už je to v (|)...

0 Citovat

Šlo to od 9... Etix dorazil, bude to cajk.

0 Citovat

Bylo tam i něco s navazujícím spojením nebo jen overnight ve Skandinávii?

0 Citovat

Dalo se najít, krátké lety 14-16 h, návazné lety nejvíc z CPH, tedy žádný overnight. Některé lety s LH přes Mnichov, tedy možný výstup tam. Škoda, že to trvalo tak krátce. Nestačil jsem to v matrixu pořádně projít, ale šlo toho mnohem více.

0 Citovat

zkusil jsem CPH-IAD za 87EUR, rezervaci mam, ale neprosla platba... tak nekdy priste.-)

0 Citovat

Tak zmena, ted mi prisel e-ticket, takze CPH-IAD-OSL za 3tis.-) Ou jeee

0 Citovat

Důvod ? Záleží na knihovací třídě. Většinou zrušit nelze.

0 Citovat

Ahoj,


nedávno jsem musel zrušit letenky na United Airlines a mám tam teď kredit cca v hodnotě 15 000 CZK. Už je nestihnu využít a musí se vyčerpat do února 2020. Měl by někdo zájem?

0 Citovat

Dušan napsal(a):

Ahoj,


nedávno jsem musel zrušit letenky na United Airlines a mám tam teď kredit cca v hodnotě 15 000 CZK. Už je nestihnu využít a musí se vyčerpat do února 2020. Měl by někdo zájem?

Da se vyuzit na lety s LH? Letenka musí byt koupena do 02/20 a proletena kdykoliv? Cena?

0 Citovat

Ahojte, nevíte prosím jak probíhá případné zrušení letu u United v souvislosti se zrušením letů do USA? Mám let z Mnichova do SF na 6.5.2020. Z přehledu mi už vypadly atlantické lety, ale vnitro po USA tam stále svítí. Jak je to s refundací v případě zrušení? Díky moc 

0 Citovat

Zdravím, mám dotaz. United má při letu ORD - FRA -KTW 2 kabinové zavazadla zdarma. Let KTW - FRA je provozován Air Dolomiti, který má pouze 1 kabinové zavazadlo 8kg. Bude platit při letu FRA - KTW podmínka United, tedy 2 kabinové zavazadla zdarma? Díky moc za info.

1 Citovat

ano

0 Citovat

Teď jsem volal ještě do Pelikána a řekli mi, že při letu KTW-FRA platí podmínka AIR Dolomiti, tedy 1 zavazadlo do 8kg. Nekupuji přímo u UA, protože letenka není pro mě. I tak díky moc za odpověď. 

 

0 Citovat

To je dost zvláštní tvrzení.

V těchto případech platí (obecně) pravidlo MSC - most significant carrier -, kdy se na celý let aplikují pravidla dopravce, který letí nejdelší část cesty.

U letu z/do USA je z toho pravidla vyjímka, a aplikuje se to tak, že se aplikují pravidla "prvního dopravce" daného směru. 

V obou dvou případech jde ve vašem případě o United, takže se aplikují pravidla unitedu.

(toto tedy platí, pokud je to na jedné letence. Pokud to je nějaké zběsilé kombo na dvou samostatných letenkách, výše zmíněné neplatí)

0
18 reakcí