Ahoj, chtěli bychom sehnat letenky pro dvě osoby do Las Vegas na cca 17 dní na přelomu září/říjen 2016 (odlet ideálně z Vídně, eventuelně z Prahy, Bratislavy nebo Budapeště) - poslední dobou jsou tu hodně akce na USA, ale Las Vegas bohužel ne, můžete mi prosím někdo poradit tip na levnou letenku? Myslíte, že je lepší koupit už teď nebo ještě s nákupem počkat? Předem moc díky za názory  .

Las Vegas - září/říjen

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

7 reakcí

Ahoj, chtěli bychom sehnat letenky pro dvě osoby do Las Vegas na cca 17 dní na přelomu září/říjen 2016 (odlet ideálně z Vídně, eventuelně z Prahy, Bratislavy nebo Budapeště) - poslední dobou jsou tu hodně akce na USA, ale Las Vegas bohužel ne, můžete mi prosím někdo poradit tip na levnou letenku? Myslíte, že je lepší koupit už teď nebo ještě s nákupem počkat? Předem moc díky za názory smiley

0

určitě bych počkal je to víc jak půl roku...
A nesoustředil bych se na jedno město (tedy za předpokladu že to bude nějaký roadtrip - ten se dá začít kdekoliv).

0 Citovat

hej to mas pravdu, Las vegas ma super polohu. Ale zase fixovat prilet priamo tam, ked sa moze objavit akcia napr. do LA, kde megabus ide za 5 dolarov 5 hodin... alebo si pozicat priamo auto v LA a prist do LV .. rozpocet ani casovy harmonogram to prilis nenastrbi.

0 Citovat

Já jsem při posledním tripu po USA udělal okruh 12 tis. km za měsíc a něco jako předem vybrané výchozí místo jsem nepotřeboval - resp. nechal jsem to podle toho kam jsem sehnal akční letenku - nabídek bude určitě více do Kalifornie - třeba LA je v nabídce i několikrát do měsíce.
Dobré je začít a skončit na stejném místě a to i kvůli autopůjčovně, kde je docela velký příplatek v případě vrácení auta jinde.
Ale je fakt úplně jedno kde to je, pokud to je na trase - měl jsem na trase cca 30 letišť a nakonec sehnal letenku do San Jose přímo z Prahy.
Vyjdeš z letadla, sedneš do auta a jedeš pryč - nemusíš se na tom místě vůbec zdržovat když nechceš.

0 Citovat

Padrino11 má pravdu. smiley Já chci taky navštívit Yellowstone a vidět Colorado, ale letenky mám v květnu "jen" do San Francisca - a nevadí mi to. Za tu cenu.... jen za 11 000 Kč tam i zpět z Prahy.... neodolal jsem. smiley A pak si rozhodně plánuju půjčit auto - s tím přeci člověk může najet stovky km.... takže podle mě byste měli být rádi i za levné letenky do Los Angeles apod., půjčit si auto (navíc benzín je v USA levný), ne čekat jen na Las Vegas. smiley

0 Citovat

Máte pravdu, jestli jsou přejezdy busem tak levné, tak to asi nemá cenu řešit... Tak už jen doufám, že přijde nějaká super akce smiley

0 Citovat

vykašli se na levný bus, hned na letišti si půjči auto, v Americe bez auta to snad ani nejde smiley

0 Citovat

V USA potřebuješ auto - je to tam prakticky jediná reálná možnost dopravy - zejména pokud chceš vidět parky.
Busem max. nějaké přesuny mezi městy a to zejména na východním pobřeží NY, Boston, apod. (kde auto nemá smysl kvůli parkování).

A také máš kam uložit zavazadla.
Neumím si představit, že bych tam při těch vzdálenostech někde běhal celý den s batohem na zádech...mimochodem mnohdy tam nejsou ani chodníky.

0
7 reakcí