Ahoj, našel jsem letenky do Hi chi minova města z Prahy za 510 EUR (zpáteční letenka). S jedním přestupem v Istanbulu (doba na přestup při cestě tam 5 hodin a zpátky 2 hodiny). Myslíte, že má cenu čekat na ještě lepší nabídku? Chceme jet už na konci března a tahle cena se mi zdá OK. Případně uvítám i jiné nabídky. Možná bychom raději zpět letěli ze Siem Reap než se vracet zpátky z Vietnamu. Díky za info .

Ho chi minovo město za 510 EUR?

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Ahoj,

našel jsem letenky do Hi chi minova města z Prahy za 510 EUR (zpáteční letenka). S jedním přestupem v Istanbulu (doba na přestup při cestě tam 5 hodin a zpátky 2 hodiny). Myslíte, že má cenu čekat na ještě lepší nabídku? Chceme jet už na konci března a tahle cena se mi zdá OK. Případně uvítám i jiné nabídky. Možná bychom raději zpět letěli ze Siem Reap než se vracet zpátky z Vietnamu.

Díky za info

0

Nemá, kupujte.. Už jsem o té ceně psal, že je až moc luxusní smiley http://cestujlevne.com/uzasny-vietnam-v ... 12-699-kc/

0 Citovat

Souhlas, tato cena Turkish airlines je minimálně o 2-3 tisíce levnější, než co jiného jsem kdy za poslední 2 roky na této trase viděl, takže jasně koupit bez čekání smiley. Mimochodem na letu z Istanbulu do Ho Či Minova města a zpět vás čeká ještě mezipřistání v Bangkoku (v některých vyhledávačích letenek to nemusí být vidět), kde část lidí vystoupí, tak ať nebudete překvapení. Ti, kdo pokračují, nemusí v Bangkoku vystupovat, čeká se cca. 90min.

0 Citovat

Zajímá mě věc kolem těhle stopů kvůli vyhození pár cestujících...mám na duben SGN a cesta zpět vede do Barcelony přes Vídeň, kde samozřejmě chci z letadla vypadnout. Vzhledem k tomu, že budu mít jen kabinový zavadlo, tak nepředpokládám problémy a snad to půjde domluvit už na přepážce (cena byla nižší třeba o 1000kč, takže to neni žádnej podezřelej FD), nicméně mě zajímá, jestli prostě jen z letadla vystoupíš, nebo je tam nějaká kontrola, zda nemáš pokračovat dál až do konce?

Pojí se to i těma letenkama do Hanoje, kde teda vidim stop v SGN místo v BKK, a protože bych tam jel rád i na podzim, tak se mi líbí myšlenka vystoupit už v SGN (pokud to nezruší zpáteční letenku) a pak si dojel do Hanoje na fichntlu v jednom směru, než abych to jel z Hanoje a pak musel ještě ze SGN přelétat zpět.

0
3 reakce