Ahoj, prosim hledam 1smernou letenku z Phnom Penh do Krabi idealne kolem 31.5.2016. Zatim nejlevnejsi s Air mi ukazuje cca 108 USD. Nemate prosim zkusenosti, ze by s priblizujicim se odletem mohla byt levnejsi nebo jestli pred letem nebyva nejaka promo akce? Nevite kolik se prosim plati za odbavene zavazadlo? Na jejich strance ty poplatky nejak blbnou. Nebo pripadne nejaka jina letecka spolecnost? Jasne kdyby bylo vic casu tak cestujeme po zemi za zlomek penez, ale bohuzel nas dost tlaci cas. Diky! .

Kambodža - Krabi, Thajsko 05(06)/2016

Založila ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Ahoj, prosim hledam 1smernou letenku z Phnom Penh do Krabi idealne kolem 31.5.2016. Zatim nejlevnejsi s Air mi ukazuje cca 108 USD. Nemate prosim zkusenosti, ze by s priblizujicim se odletem mohla byt levnejsi nebo jestli pred letem nebyva nejaka promo akce? Nevite kolik se prosim plati za odbavene zavazadlo? Na jejich strance ty poplatky nejak blbnou. Nebo pripadne nejaka jina letecka spolecnost? Jasne kdyby bylo vic casu tak cestujeme po zemi za zlomek penez, ale bohuzel nas dost tlaci cas. Diky!

0

Diky moc za info! Obecne o Nok a Thai Lion jsem moc nevedela, ale jsou skvely, ze maji batozinu do 15kg zdarma smiley Takze nakonec mame Air do Bangkoku za 45$ + 20 a z Bangkoku Thai Lion, ktery lepe navazoval smiley

0 Citovat

Není zač, užijte si to tam smiley

0
2 reakce