Od 18.dubna by měl začít létat SpintAir do Prahy z polské Radomi. http://lotnisko-radom.eu/pl/ inzeruje letenky za 149 zlotých v jednom směru, uvidíme. Každopádně Radom je o ničem, dá se proto využít max na přestup do Gdaňsku v závislosti na letových časech Sprintairu, nikdo jiný zde nelétá. .

Sprintair

Založil ve fóru Letecké společnosti

4 reakce

Od 18.dubna by měl začít létat SpintAir do Prahy z polské Radomi.

http://lotnisko-radom.eu/pl/ inzeruje letenky za 149 zlotých v jednom směru, uvidíme. Každopádně Radom je o ničem, dá se proto využít max na přestup do Gdaňsku v závislosti na letových časech Sprintairu, nikdo jiný zde nelétá.

0

No ten Gdansk ale k zahozeni neni .jak wizzair tak i ryanair tam ma zajimave ceny a i norwegian tam lita za levno a zatim pokud clovek nepocital cestu po polskych silnicich at uz autem nebo busem tak byla jedina moznost treba Wroclaw = Warsawa= Gdansk ale ty navaznosti za nejmensi ceny moc nebyly, nehlede na ztratove casy ,,v soucastnosti me ale prijde , ze nejsirsi nabidka levnych letu je dneska z Berlina ,, pripadne z Budapesti,,,

0 Citovat

Tak Gdaňsk vychází na příjemné 2h 45m smiley http://sprintair.eu/sprintair-uruchamia ... z-radomia/ teď už jen počkat na ceny.

0 Citovat

Ceny jsou online: PRG-RDO 149PLN, RDO-GDN 99PLN ...not bad... smiley

0 Citovat

Kdyby někoho zajímalo, Sprintair zveřejnil letový řád Krakow - Olsztyn-Mazury (možná i další destinece, nezkoumal jsem) do začátku června. První 2 sedadla jsou za 99 zl ow, což je pěkná cena. Neodolal jsem Saabu 340 a konec května letíme smiley

0
4 reakce