Ahoj, na začátku května nebo června bychom se chtěli na 4-5 dní vypravit do tankového muzea v Bovingtonu (UK). Nejbližší letiště je v Southamptonu, ale minimálně při jednom přestupu to vždycky vychází na mnohahodinové noční čekání na přestupním letišti, kromě toho je to celkem drahé. Hledám blbě, nebo to líp nejde? Potom leda do Londýna a hledat nějaké pozemní spoje na jih, což nemusí být nutně levnější, než letadlo. Jsme z Brna a bez auta, takže se mi moc nechce jet až do Mnichova a z Prahy, Brna nebo Bratislavy jsem nic nenašla. .

Bovington

Založila ve fóru Tipy na levné letenky

2 reakce

Ahoj,
na začátku května nebo června bychom se chtěli na 4-5 dní vypravit do tankového muzea v Bovingtonu (UK). Nejbližší letiště je v Southamptonu, ale minimálně při jednom přestupu to vždycky vychází na mnohahodinové noční čekání na přestupním letišti, kromě toho je to celkem drahé. Hledám blbě, nebo to líp nejde? Potom leda do Londýna a hledat nějaké pozemní spoje na jih, což nemusí být nutně levnější, než letadlo. Jsme z Brna a bez auta, takže se mi moc nechce jet až do Mnichova a z Prahy, Brna nebo Bratislavy jsem nic nenašla.

0

Za mě určitě přes Londýn (kterékoli letiště podle toho, která společnost bude nejlevnější, ale předpokládám, že Stansted s Ryanairem). Busem nebo vlakem do centra, nejlépe National Expressem na Victorii, jelikož odtamtud pak jede Megabus do města Poole, u kterého jízdenky při včasném nákupu začínají na 1 GBP. Z Poole už je to pak dost jednoduché: http://www.rome2rio.com/s/Poole/Bovington-Dorset-Velká-Británie

0 Citovat

Být tebou, tak vlakem/busem sjedu za pár stovek do Vídně, odkud lítá easyJet do Bristolu. Vzdálenost je podobná jako z letiště v Southamptonu. Ceny jsem nedávno sledoval a byly více než slušný (zpátečka ve dvou lidech za 1500cz/os), ale nevím jak květen/červen. Na místě bych si půjčil auto a projel si i okolí.

0
2 reakce