Ahoj mate nekdo tipy, triky na levny letenky na Zakynthos? Nasla jsem levny do Athen, nicmene pak je to jeste 5 hodin autem k trajektu na Zakynthos .

Jak levně na Zakynthos

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

7 reakcí

Ahoj mate nekdo tipy, triky na levny letenky na Zakynthos? Nasla jsem levny do Athen, nicmene pak je to jeste 5 hodin autem k trajektu na Zakynthos

0

Zkus zakouzlit tady http://azair.me/1RJ69Za

0 Citovat

Hledal sem ted levne letenky do Recka na cerven / cervenec a v zasade jedine zajimavy varianty byly:

1. Praha - Kreta s Aeganem za 3k v cervnu
2. Praha - Kefalonia s jednim prestupem v cervnu za 6.8k
3. Praha - Ateny s LOT za 5k s naslednym pujcenim auta a odjezdem na Lefkadu

0 Citovat

no jo...jenze jak z tej krety na ten zakynthos?

0 Citovat

No otazka je jestli tam jedes pracovat nebo na dovolenou - slysel sem ze Zakynthos je nic moc, takze ja se tam urcite presouvat nebudu smiley Myslel sem ze shanis vylet smer Recky ostrovy, tak sem ti chtel akorat dat trochu inspirace smiley

0 Citovat

Jinak jsem jeste ted vyzkousel ten Azair Cesko a okoli nebo Cesko a sirsi okoli a ceny okolo 5000 Kc zpatecni s jednim nebo dvema prestupy v rozmezi tech dat 19.6 az 6.7..

0 Citovat

Není to sice Zakynthos, ale třeba RaynAir lítá z Katowic na Corfu a Krétu (Chania). Týdenní rotace: Corfu v pondělí a Kréta ideální v sobotu. Ceny na srpen nyní cca 3500 Kč zpátečka, což mi přijde jako solidní cena na to, že je to prakticky hlavní sezóna.

Docela uvažuju nad tou Krétou. Nějaký tip na ubytování v okolí Chanie nebo aspoň vesničku, kde zakotvit? Byl jsem cca před 12 lety ještě s rodiči v Agia Marina což nebylo úplně nejhorší, ale pláž mohla být lepší.

Ještě jedna věc, jak to vypadá s hotely/apartmány v srpnu cenově? Dá se něco splašit za cca 12 000 Kč/týden? Při vyšších cenách už se totiž vyplatí nějaký last od cestovky.

0 Citovat

https://www.booking.com/hotel/gr/kritam ... 633;dcid=2

Ja uz nepojedu jinam nez sem. Uzasna vesnice se skvelou tavernou, krasne vyhledy, super majitel, prazdne plaze. Kouzelne misto, oproti severni Krete je to raj. Kretu jezdime kazdorocne, tohle byla trefa do cerneho.

0
7 reakcí