Ahoj, chtel bych se zeptat, zda stihnu prestup vcetne dalsiho odbaveni zavazadel v Kuala Lumpur - je to stejny terminal KLIA - za 2h? Let s Emirates. Nekde jsem se docetl, ze prepazku zaviraji hodinu a pul pred odletem. Prilet 23:55 a odlet 1:55 Diky za radu. .

Přestup v Kuala Lumpur

Založil(a) ve fóru Letiště

6 reakcí

Ahoj, chtel bych se zeptat, zda stihnu prestup vcetne dalsiho odbaveni zavazadel v Kuala Lumpur - je to stejny terminal KLIA - za 2h? Let s Emirates.

Nekde jsem se docetl, ze prepazku zaviraji hodinu a pul pred odletem.

Prilet 23:55 a odlet 1:55

Diky za radu.

0

Přepážku spíš hodinu a půl před odletem otvírají, ne? Ale dá se to stihnout,toho bych se nebál.


Sent from my iPhone using Tapatalk

0 Citovat

Stihneš to v pohodě.

0 Citovat

Ahoj, navážu na téma. Přiletíme z Bali na KLIA 2. Letíme dál z KLIA 1. Kolik času zabere kontrola na imigračním a to celé okolo než se dostaneme k transferu na druhý terminál? Zavazadlo budeme mít jen příruční. Děkuji za odpověď.

0 Citovat

Mezi klia 1 a klia 2 jezdí cca. každých 5-10 minut "metro"(zdarma) cesta trvá tuším kolem 10 minut. Obě letiště jsou dost roztahana, takže bych počítal, ze budeš potřebovat přibližně 30 minut na to se dostat k odbavení. Jinak kontrola jde svizne...záleží na poctu lidi.

Odesláno z mého Lenovo A6000 pomocí Tapatalk

0 Citovat

Přejezd mezi terminály není zdarma. Platí se 2 nebo 3 ringity. Takže člověk musí ještě vybrat nebo vyměnit. Kdyby někdo chtěl, tak mi zbylo cca 120 ringitů. smiley

0 Citovat

Na to jsem zapomněl, omlouvá se, byl to tak nicotny výdaj, ze jsem to vytesnil smiley pardon

Odesláno z mého Lenovo A6000 pomocí Tapatalk

0
6 reakcí