Ahoj, omlouvám se možná za hloupý dotaz, ale chtěl bych se zeptat zdali existuje nějaký vyhledavač business class letenek, který vám ukáže nejlevnější letenky během roku jako napr. skyscanner u vyhledání nejlevnějšího měsíce v economy class. Znám matrix, ale pak mám občas problém dohledat stejnou cenu u prodejců. Moc díky za odpověď. .

vyhledavač business class

Založil ve fóru Vyhledávače letenek

8 reakcí

Ahoj, omlouvám se možná za hloupý dotaz, ale chtěl bych se
zeptat zdali existuje nějaký vyhledavač business class letenek, který
vám ukáže nejlevnější letenky během roku jako napr. skyscanner u vyhledání
nejlevnějšího měsíce v economy class.
Znám matrix, ale pak mám občas problém dohledat stejnou cenu u prodejců.
Moc díky za odpověď.

0

staci si prehodit na skyscanner na Business class...

0 Citovat

business class a najlevnejší - to mi pripomína šéfa firmy, čo si vsadil 5 € v Nike na zápas.

0 Citovat

Nejjednodussi je sledovat "Premium Fare Deals" na flyertalku..

0 Citovat

Znám matrix, ale pak mám občas problém dohledat stejnou cenu u prodejců.

0 Citovat

tak skusme mozno dalsiu blbu otazku, ale bohuzial akosi nemam cas luskat vsetky mozne fora a tu to mozno niekto bude vediet. daju sa v nejakom vyhladavaci najst ceny leteniek tak ze napr cesta do cielovej destinacie bude v business a cesta naspat v economy ( pripadne opacne )?

viem ze na strankach leteckych spolocnosti to tak rezervovat ide, ale pri vyhladavacoch som sa s tym nestretol ( aspon tie co bezne pouzivam )

0 Citovat

Nevim o tom ze by nekde by default slo - max jednotlive spolecnosti umi prodavat segmenty v ruznych tridach.. Nicmene vyhodou premium tarifu je, ze jsou trochu mimo radar standardnich lovcu letenek - da se dohledat cas od casu celkem zajimavy mix - za pouziti standardnich nastroju.. smiley

0 Citovat

V současné době to žádný vyhledávač neumí. Jakákoliv nestandardní kombinace je rezervovatelná jen na webu aerolinky.
Nejde přidávat zavazadla, jiné služby či kombinovat cestovní třídy. (Ne)dokonalost systému.

0 Citovat

spíše než na nejlevnější businessový letenky bych se zaměřil na sedadla v businessu. Na seatguru, či jiných podobných serverech si najdi, jaké sedačky v konkrétním letadle jsou. A věř tomu, že je velký rozdíl mezi flat bed a jinýma trochu polohovatelnýma sedadlama, třeba nazvanýma angle lie flat, či podobně. Tedy teprve pak kombinace levný businessový letenky s flat (tedy do vodorovné postele polohovatelné) bed a příznivou cenou je to pravé ořechové.
Jen namátkou ted se dalo letět do Shanghaje přes Peking v businessu ( flat bed) za cca 27.000,- a to je bomba. Možná to furt jde, nevím.

0
8 reakcí