Ahoj, měla bych dotaz ohledně odbaveného zavazadla u letů s přestupem. Bylo by možné odbavit zavazadlo jen na jednu část letu nebo platí to samé jako u osoby, tzn. že když neodbavím zavazadlo na první let automaticky se počítá, že cestuji jen s příručním zavazadlem?? Máte s tím někdo zkušenost? Jde o to, že v červnu letím z Dublinu do Los Angeles s nočním stopover v Londýně. Žiju v UK (z Dublinu letím kvůli ceně) ne příliš daleko od letiště, takže bych s klidem mohla jet na noc domů, zavazadlo si tam vyzvednout a ušetřit energii a i nějaký ty money.. Jen nevím, jestli je to vůbec technicky možný? Cestovat první část letu (Dublin - Londýn) jen s příručním zavazadlem a druhou část letu (Londýn - LAX) s příručním a odbaveným zavazadlem.. Pozn. nejedná se o dva samostatné lety, bookovala jsem to jako jednu cestu. Předem děkuji za rady a tipy. .

Odbavené zavazadlo - lze ho vzít jen na část cesty?

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

2 reakce

Ahoj,

měla bych dotaz ohledně odbaveného zavazadla u letů s přestupem. Bylo by možné odbavit zavazadlo jen na jednu část letu nebo platí to samé jako u osoby, tzn. že když neodbavím zavazadlo na první let automaticky se počítá, že cestuji jen s příručním zavazadlem?? Máte s tím někdo zkušenost?

Jde o to, že v červnu letím z Dublinu do Los Angeles s nočním stopover v Londýně. Žiju v UK (z Dublinu letím kvůli ceně) ne příliš daleko od letiště, takže bych s klidem mohla jet na noc domů, zavazadlo si tam vyzvednout a ušetřit energii a i nějaký ty money.. Jen nevím, jestli je to vůbec technicky možný? Cestovat první část letu (Dublin - Londýn) jen s příručním zavazadlem a druhou část letu (Londýn - LAX) s příručním a odbaveným zavazadlem..

Pozn. nejedná se o dva samostatné lety, bookovala jsem to jako jednu cestu.

Předem děkuji za rady a tipy.

0

V tomto případě nebude problém. Stejně dostaneš letenku jen na první úsek a pak budeš muset jít zase na check-in smiley

0 Citovat

Děkuji za info. smiley

0
2 reakce