Má někdo zkušenost, jak změnit FFP na US letu American Airlines? Ve správě rezervace to nejde. Při check-in nebo to půjde pak ex post? Díky .

Změna FFP u stávající rezervace AA.

Založil ve fóru Frequent flyer programy

5 reakcí

Má někdo zkušenost, jak změnit FFP na US letu American Airlines? Ve správě rezervace to nejde. Při check-in nebo to půjde pak ex post? Díky

0

Zkus to přes Finnair, měnil jsem u BA ticketu AB topbonus za TAM Fidelidade, jedině tam to šlo, u BA mi to furt házelo nějaký error

0 Citovat

To jsem zkoušel, ale nejde přihlásit, že by problém s PNR ze Sabre AA?

0 Citovat

Udělal bych to na check inu. zpravidla mam OW gold na letence kterou si udelam jako mobile boarding pass, na check inu zmenit na jiny FFP ktery mi vyhovuje ale prioritni procedury delam s mobile boarding passem kde mam status gold.

0 Citovat

U mě to je FF "social edition" smiley Ale mám políčeno na jednu akci a potřebuji nasbírat Etihad miles a tady jde i family account, tak lepší něco než nic.

0 Citovat

Joo mam status u AA a sbiram aviosy u BA. Studoval jsem kus stredni a vysokou ve Statech a lital jsem tam s American domesticy kazdy druhy tyden temer. Casto jsem lital s BA domu a nejak jsem tam mel ucet, pozdeji jsem si udelal u BA.

0
5 reakcí