Chyba v ceně tarifu u prodejců -> vysoká pravděpodobnost nevystavení letenky  .

Error fare: Itálie - Santiago de Chile - 245 € / 6.623 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

4 reakce

Chyba v ceně tarifu u prodejců -> vysoká pravděpodobnost nevystavení letenky smiley
Do SCL lze směrovat z NAP/PMO/CTA/BRI/CAG a možná dalších, pozor změna letiště LIN-MXP


http://goo.gl/vmNdZI


http://goo.gl/rrmMKI

0

Da sa najst takisto s odletom z ROM, vtedy ani netreba menit letisko v MIL.

0 Citovat

Jednoduše vyhodnotíme rizika a pravděpodobnost uznání té letenky. Nebudeme publikovat akce, kde ti letenku stornují a my o tom předem věděli.

Tady je to jasný případ - prodejce fluege a spol., u nich to bývá ztracený případ a šedivý vlas na hlavě. Proto to "veřejně na homepage" není potřeba dávat.

0 Citovat

Aguero:
Chyba v ocenění letenky u samotného prodejce může mít mnoho faktorů, zpravidla jde o různé kombinace dopravců, kdy z ceny nejčastěji vypadne palivový příplatek, který zásadně sníží cenu letenky. Vždy jde ale o chybu v samotném rezervačním systému prodejce nebo skupiny prodejců, kteří používají stejnou platformu nebo jsou z nějaké velké skupiny.

Druhý typ chyby v ocenění letenky se odehrává v GDS (Globální distribuční systém), ve kterém se může vyskytnout jedna výše uvedených chyb, kdy dojde k tzv. self-dumpu křížením různých tarifů - opět vypadne palivový příplatek, a to zcela nebo jeho podstatná část. Tyto "chybné tarify" jsou pak dostupné napříč všemi rezervačními systémy bez ohledu na platformu rezervačního systému u prodejců / agentur.

0 Citovat

Díky za vysvětlení pánové smiley

0
4 reakce