Ahooj, Už nějákou dobu hledám letenky pro naši čtyřčlenou partu na první půli července 2016, ideálně na 2 týdny plus-mínus autobus. Každopádně, ať hledám, jak hledám, tak se mi zdá, že jakékoliv akční letenky, obzvlášť do JV Asie na červenec 2016 zmizely z povrchu zemského! Děkuji za všechny odpovědi .

Levné letenky do exotických destinací - ČVC 2016 ?

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

4 reakce

Ahooj,

Už nějákou dobu hledám letenky pro naši čtyřčlenou partu na první půli července 2016, ideálně na 2 týdny plus-mínus autobus.
Každopádně, ať hledám, jak hledám, tak se mi zdá, že jakékoliv akční letenky, obzvlášť do JV Asie na červenec 2016 zmizely z povrchu zemského! smiley Kdekoliv vidím nějákou akci a to z téměř jakéhokoliv evropského letiště, tak trošku lepší ceny (pod 12 tisíc) jsou vždy KVĚTEN,ČERVEN, ... ,SRPEN, ZÁŘÍ,ŘÍJEN. Některé vyhledávače dokonce vůbec nevedou lety do Asie v tomhle období.

Čím to je? Doporučili bysme mi případně nějáké letenky na tohle období za exotikou - je nám jedno kam, hlavně, ať je tam pěkně. smiley

Děkuji za všechny odpovědi

0

etse otazka znie....naco ist z horka do este vacsieho horka? smiley

0 Citovat

nie je strasne, ale ani optimalne. stale mi pride, ze vacsie casto maju tieto destinacie ked je u nas hnusne (oktober-marec). Radsej by som volil nieco blizsie v nasich koncinach, kde sa da v pohode ist za rozumnu cenu a ma to aj nadych exotiky, spojene aj s kupanim - ci uz napr, Gruzinsko ,alebo napr. Severny Cyprus s kombinovat napr. s Istanbulom na dve letenky. Este v pohode ceny boli aj do Maroka napr.
A ked sa chces uz riadne vypiect tak dubaj v juli splna poziadavky a letenky za v pohode ceny smiley

0 Citovat

Turkish měl akci na letenky v červenci z Prahy do Vietnamu, tak se zkuste podívat. Maroko přes léto není úplně ideální.

Ještě nebyly špatné ceny na Sri Lanku s Flydubai z Prahy.

0 Citovat

Jdou najít i kombinace s cestou do Hanoje a návrátem z Ho Či Minova města, případně naopak.

0
4 reakce