Ahoj, můžete mi prosím poradit, kam se asi tak dá levně vyrazit s rodinou (2 dospělí, 3 děti) letecky k moři, aby to nebylo moc komplikované. Co jsem tak hledal, tak se nabítí Bari, možná Milano, ale doprava k moři z letiště mi nepřišla ža zase tak levná a jednoduchá. Možná Alicante ve Španělsku... Budu rád za každý tip a nápad. Díky, Martin .

Někam k moři v termínu 2.7.-9.7.

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

5 reakcí

Ahoj, můžete mi prosím poradit, kam se asi tak dá levně vyrazit s rodinou (2 dospělí, 3 děti) letecky k moři, aby to nebylo moc komplikované.

Co jsem tak hledal, tak se nabítí Bari, možná Milano, ale doprava k moři z letiště mi nepřišla ža zase tak levná a jednoduchá. Možná Alicante ve Španělsku...

Budu rád za každý tip a nápad.

Díky,

Martin

0

Tak se dívám, že žádná odpověď. A přesně toto by mě taky zajímalo. Přemýšlím o dovolené pro rodinu 2+3 (děti: 15, 13, 9) na příští léto, nejlépe letecky, děti touží letět, ale aby nás to nezruinovalo, takže asi bez cestovky. Mým favoritem je zatím Bari vzhledem k dostupnosti z letiště, ale nenacházím ubytování v rozumné vzdálenosti od letiště (do 30 km) za přijatelnou cenu. Poradí mi někdo,prosím?

0 Citovat

no ak pozeras leto 2017, tak vela ubytovani este ani nenahodilo ceny do rezervacnych systemov.

0 Citovat

Tohle ma cenu zacit resit v unoru.. smiley

0 Citovat

Já vím, že je to brzo, ale hrozně se těším, letos jsme nikde nebyli smiley

0 Citovat

Moc děkuji za radu. Aspoň vím, od čeho se mám odpíchnout. smiley

0
5 reakcí