Našel jsem zajímavé letenky z Prahy do Číny s Hainan Airlines. Cestovní období je Listopad - Únor mimo svátky a nějaké další "díry". Letenky je možné najít do různých míst Číně a zajímavá je možnost v podstatě libovolně dlouhéhov stopoveru v Peningu. Jsou možné OJ letenky s návratem z jiného čínského města, např.: Let z Prahy do Kantonu s krátkým (3hod) přestupem v Pekingu Přelet ze Šanghaje do Pekingu Přímý let z Pekingu do Prahy Z Kantonu do Šanghaje se dá za přijatelné peníze dopravit třeba rychlovlakem. Kanton je vhodná destinace pro návětěvu Hong Kongu, Makaa... .

Čína z Prahy se STOPem v Pekingu za necelých 13 tisíc.

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

0 reakcí

Našel jsem zajímavé letenky z Prahy do Číny s Hainan Airlines. Cestovní období je Listopad - Únor mimo svátky a nějaké další "díry". Letenky je možné najít do různých míst Číně a zajímavá je možnost v podstatě libovolně dlouhéhov stopoveru v Peningu. Jsou možné OJ letenky s návratem z jiného čínského města, např.:
Let z Prahy do Kantonu s krátkým (3hod) přestupem v Pekingu
Přelet ze Šanghaje do Pekingu
Přímý let z Pekingu do Prahy

Z Kantonu do Šanghaje se dá za přijatelné peníze dopravit třeba rychlovlakem. Kanton je vhodná destinace pro návětěvu Hong Kongu, Makaa...

0
0 reakcí