Ahoj, letím v pátem do USA z Mnichova a měl bych pár otázek. 1. kolik tekutin můžu mít v odbaveném zavazadle a jsou zde nějaké podmínky? 2. když budu přestupovat ve Philadelphii a dál do Los Angeles, budu si kufr vybírat ve PHI a znovu ho odevzdávat na navazující let? Moc Vám děkuju za odpověď .

tekutiny v odbaveném zavazadle

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

2 reakce

Ahoj,

letím v pátem do USA z Mnichova a měl bych pár otázek.

1. kolik tekutin můžu mít v odbaveném zavazadle a jsou zde nějaké podmínky?
2. když budu přestupovat ve Philadelphii a dál do Los Angeles, budu si kufr vybírat ve PHI a znovu ho odevzdávat na navazující let?

Moc Vám děkuju za odpověď

0

1. U liquids zalezi co presne vezes - nektere tekutiny se nesmi vozit ani v odbavenem zavazadle (horlaviny, toxicke latky), na jine zase plati omezeni (napr. ten alkohol) - nicmene pokud chces brat neco "nezavadneho" tak by to melo byt do vahy zavazadla bez omezeni
2. Ano, v Philadelphii projedes imigracni, vyzvednes kufr a znova ho das odbavit (resp. hodis ho pouze na pas - hlavne z nej nesundavej papirovy tag ktery dostanes v Mnichove - z 99% pripadu je ten tag az do finalni destinace, prestoze ho musis na navazny let znova odbavit - zkontroluj si jestli na tagu je napsano LAX jako destination).

0 Citovat

Ok, moc Vám děkuju za odpověď.

Ohledně tekutin se mi jednalo o blbosti typu deodorant, pěna na holení apod., takže to je všechno ok. Tag na zavazadle potom zkontroluju.

Ještě jednou děkuju smiley

0
2 reakce