Pozdravujem vsetkych. Chcem sa opytat, ci niekto nevie ako funguje 22 hodinove medzipristatie, ak si kupujem letenku z Krakova do Vancouveru. Prve medzipristatie je v Helsinkach a trva skoro 22 hodin. Znamena to, ze nam bude poskytnuta hotelova izba, laebo ze nas vyhodia z letiska? Druhe medzipristatie je na Heatrow a trva 4:40 h. Celkom sa toho obavame...unava a stres  .

22 hodinove medzipristatie

Založil(a) ve fóru Letiště

3 reakce

Pozdravujem vsetkych. Chcem sa opytat, ci niekto nevie ako funguje 22 hodinove medzipristatie, ak si kupujem letenku z Krakova do Vancouveru. Prve medzipristatie je v Helsinkach a trva skoro 22 hodin. Znamena to, ze nam bude poskytnuta hotelova izba, laebo ze nas vyhodia z letiska? Druhe medzipristatie je na Heatrow a trva 4:40 h. Celkom sa toho obavame...unava a stres smiley . dakujem az odpovede

0

Žádné ubytování vám nabídnuto nebude, doporučuji si pořídit vlastní a vydat se na průzkum do města smiley určitě 3 dny na cestě nemůžete fungovat bez postele.

0 Citovat

Hlavně to chtělo tyhle věci řešit ještě než jste letenku koupili(?), protože trávit tři dny na cestě která za normálních okolností zabere 15-16 hodin je fakt masakr a nevím jak moc výhodná by cena musela být, aby takové martyrium stalo za to. 200 EUR?

0 Citovat

Ano, ale v případě letu přes HEL se letí Finnair / BA a ti nic nenabízí.

0
3 reakce