Ahoj, hledam letenky idealne v 2. polovice ledna az zacatek unora na Filipiny z Prahy na 2 - 3 tydny. Nejlevneji jsem zatim nasla s China Eastern Airlines za 14 000. Myslite, ze mam jeste pockat a doufat, ze se objevi lepsi cena nebo akce nebo radsi necekat a vzit to? Diky .

Filipiny - leden 2017

Založila ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Ahoj, hledam letenky idealne v 2. polovice ledna az zacatek unora na Filipiny z Prahy na 2 - 3 tydny. Nejlevneji jsem zatim nasla s China Eastern Airlines za 14 000. Myslite, ze mam jeste pockat a doufat, ze se objevi lepsi cena nebo akce nebo radsi necekat a vzit to? Diky

0

myslim ze tych 14000 je taka standardna cena. Neutecie ti to ak pockas par tyzdnov. Podobne ceny ma aj Air China napr. z Viedne.

0 Citovat

Já s nima letím na Filipíny v listopadu, myslím že moc lepších nabídek z Prahy nenajdeš.

0 Citovat

Předpokládám, že to co jsi našla je s přestupem v Paříži. China Eastern lítá do Šanghaje z Prahy i přímo, ale aktuálně prodává letenky tuším jenom do prosince, standardně do Manily za 12500 Kč (spousta termínů v listopadu i v prosinci). Takže být tebou, ještě bych počkal než začnou prodávat letenky i do Vánoc dál, nejenom, že ušetříš nějakých 1500 Kč, ale hlavně budeš mít kratší a pohodlnější let.

0
3 reakce