dlouhodobe ziji v USA, v Los Angeles, a chystam se na vanoce do Prahy (ca. 20.12.16 - 10.01.16). Tak jsem koukal a lety Viden -> LA, LA -> Viden mate za super cenu okolo 10k. Nicmene LA -> Viden, Viden-> LA stoji dvojnasobek. Proc? Jste nejak schopni zaridit aby i ten let ktery hledam ja byl za podobnou cenu? Nebo mate nekdo nejaky tip? Moc bych to ocenil. Diky .

Viden-> LA 10k zpatecni, ale opacny smer toji 20k?!?!

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

6 reakcí

dlouhodobe ziji v USA, v Los Angeles, a chystam se na vanoce do Prahy (ca. 20.12.16 - 10.01.16). Tak jsem koukal a lety Viden -> LA, LA -> Viden mate za super cenu okolo 10k. Nicmene LA -> Viden, Viden-> LA stoji dvojnasobek. Proc?

Jste nejak schopni zaridit aby i ten let ktery hledam ja byl za podobnou cenu? Nebo mate nekdo nejaky tip? Moc bych to ocenil. Diky

0

Jiný trh, jiná cenová politika.

0 Citovat

Letadlo je stejné, ale cestující, tedy zákazníci jsou jiní.

Párek v rohlíku na Václaváku stojí taky více než párek v rohlíku někde v Horní-Dolní i když je to v podstatě ten samý párek...

0 Citovat

tak tak, pozri Norwegian, tam ams na vyber LAX, LAS a OAK.

0 Citovat

dekuji za tip, koukal jsem na http://www.norwegian.com/ a ceny se zdaji byt dobre, jediny problem je ze nejvzdalenejsi vybratelny termin tam vidim listopad, a ja chci prosinec tam, leden zpet.. mozna to tam nemaji takhle daleko dopredu a mam se podivat za 1-2 mesice?

kazdopadne diky moc za info

0 Citovat

Mrkni spíš na spoje do Berlína, Praha nemá tolik variant a proto se neukazují na prosinec.

0 Citovat

To ano, ale aj s bagazou by to mala byt cena podobna ako europa—usa—europa

0
6 reakcí