Dobry den, rezervoval som si spiatocnu letenku z Bratislavy na Sri Lanku s prestupom v Dubai. Dosiel mi potvrdzovaci mail a detaily ku kazdemu letu. V oboch letoch na ceste naspat mam v kolonke class: Business. Travvelgino ocividne spravili chybu kedze som si rezervoval economy class. Je mozne dozadovat sa business class kedze to mam v potvrdeni alebo mi to je nanic a automaticky ma zrusia a daju mi economy? Dakujem .

travelgino - chyba v potvrdeni letenky

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

9 reakcí

Dobry den, rezervoval som si spiatocnu letenku z Bratislavy na Sri Lanku s prestupom v Dubai. Dosiel mi potvrdzovaci mail a detaily ku kazdemu letu.

V oboch letoch na ceste naspat mam v kolonke class: Business. Travvelgino ocividne spravili chybu kedze som si rezervoval economy class.

Je mozne dozadovat sa business class kedze to mam v potvrdeni alebo mi to je nanic a automaticky ma zrusia a daju mi economy?

Dakujem

0

Pozri si rezervaciu na flydubai. Co travelgynekolog pise, nie je az tak podstatne smiley

0 Citovat

Říká se tomu "hladová větev"... Jak píše tonic, psát si mohou co chtějí.

0 Citovat

No otazka vobec je ci sa tam dovolas, alebo ci odpisu na mail. Ale sanca je skor nula.

0 Citovat

No moja otazka je uplne jasna - kedze travelgino je sprostredkovatel leteniek a poslal mi potvrdenie o tom ze letim business triedou, tak by mal za to niest aj zodpovednost. Ak oni maju letenky rezervovane na flydubai v economy class a zakaznikovi potvrdia business class tak by za to mali niest aj zodpovednost kedze je potvrdenie z mojej strany zavazne tak by malo byt aj z ich strany zavazne nie? Da sa to nejako vymoct?

0 Citovat

Uprimne, nic nemozes, travelgenio je rovnaka banda ako edreams, kludne sa moze stat ze ak do toho zacnes rypat, tak mozno uznaju vinu, stornuju let a vratia ti peniaze bez 20 euro co si zoberu ako storno poplatok a budes spokojny

0 Citovat

Hlavně moc nerozumím tomu, co řešíš, pokud jsi kupoval letenky v economy, tak co chceš vymáhat? To je asi jako by sis koupil Startky, oni ti je dali do krabičky s nápisem Camel a ty jsi pak chtěl, aby to byly Camelky.

0 Citovat

Mě spíš zase zajímá jediné - kolik jsi ušetřil oproti klasické ceně na flydubai.com?

Jinak chyba jak píše Petr, tyhle aerolinky mají jiný systém tarifních tříd a prodejce neřeší nic, jen automaticky parsuje se svou tabulkou.

0 Citovat

usetril som cca 100 eur oproti letenke ktora bola na flydubai.com

Kedze som kupoval 3 letenky tak celkom slusne.

0 Citovat

100 za jednu, ci za 3...zvycajne 30~35 max sa dalo zhodit

0
9 reakcí