Ahoj, sháníme nějaké rozumné letenky na Filipíny (ideálně z Prahy) v zimní sezóně s delším pobytem (3 měs. +). Červencovou akci s China Eastern jsme bohužel prokoučovali, aktuální akce z Frankfurtu/Berlína bohužel nevyhovuje kvůli návratu do konce roku. Potřebujeme nějaký tarif se vstřícnou bagážovou politikou (alespoň 23kg na hlavu) a v optimálním případě s určitou možností případně změnit termín odletu zpět. Teoreticky je možný i návrat z jiného asijského státu poblíž (Indonésie, Taiwan, Hong Kong, Vietnam, Thajsko, Malajsie, Singapur...) Pokud byste o něčem zajímavém věděli, velice oceníme tip  .

zpáteční Filipíny na 3měs.+ (zima 2016-17)

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

2 reakce

Ahoj, sháníme nějaké rozumné letenky na Filipíny (ideálně z Prahy) v zimní sezóně s delším pobytem (3 měs. +). Červencovou akci s China Eastern jsme bohužel prokoučovali, aktuální akce z Frankfurtu/Berlína bohužel nevyhovuje kvůli návratu do konce roku. Potřebujeme nějaký tarif se vstřícnou bagážovou politikou (alespoň 23kg na hlavu) a v optimálním případě s určitou možností případně změnit termín odletu zpět. Teoreticky je možný i návrat z jiného asijského státu poblíž (Indonésie, Taiwan, Hong Kong, Vietnam, Thajsko, Malajsie, Singapur...)

Pokud byste o něčem zajímavém věděli, velice oceníme tip smiley

0

Ahoj, skúste tento link z Budapešti za 375.-Eur a pohľadajte si dlhšiu dobu pobytu... smiley my už máme, ale ideme iba na 14 dní... https://www.kayak.es/flights/BUD-MNL/20 ... 2017-03-08

0 Citovat

díky za tip, tarify se pohybují kolem 400 EUR, to je docela rozumná akce... smiley

0
2 reakce