Ahoj, rádi bychom se podívali v blízké budoucnosti do Londýna (Listopad, Prosinec), koukal jsem na ryanair a našel jsem zajímavé letenky, které by vyšly na jednoho za 1300, což je slušné, zároveň jsem ale mnohokrát viděl na zdejších stránkách nabídky, které vyšly i víc jak 2x levněji, proto bych se rád poradil, kdy je nejlepší letět do Londýna? Budeme 4 lidi a můžeme letět odkuďkoliv z ČR nebo blízkého okolí. Díky moc.  .

Tip na levné letenky do Londýna - jakékoliv datum

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

9 reakcí

Ahoj, rádi bychom se podívali v blízké budoucnosti do Londýna (Listopad, Prosinec), koukal jsem na ryanair a našel jsem zajímavé letenky, které by vyšly na jednoho za 1300, což je slušné, zároveň jsem ale mnohokrát viděl na zdejších stránkách nabídky, které vyšly i víc jak 2x levněji, proto bych se rád poradil, kdy je nejlepší letět do Londýna? Budeme 4 lidi a můžeme letět odkuďkoliv z ČR nebo blízkého okolí.

Díky moc.

0

Koukni sem:

http://azair.me/2cE1cpu

Během listopadu/prosince je spoustu termínu za 767 Kč při letu z Brna nebo za 884 Kč odlety z Ostravy smiley

0 Citovat

a hlavne letenka bude ta najnizsia polozka:)

0 Citovat

S tim pocitam, ze cesta je to nejmensi, letime se tam podivat, takze 3-4 dny, tak doufam ze se se vsim vsudy vejdem do 5000 smiley

0 Citovat

Ty letenky jsou TOP z toho Brna, jen koukam ze to letiste Stansted je pekně daleko od centra, předpokládám, že letět někam blíž k Londýnu, bude o hodně dražší? Jak pak funguje spoj z letiště do Londýna? Už je tam metro? Nebo bus/taxi?

0 Citovat

no radsej si precitaj forum, asi niet lepsie popisaneho mesta ako je Londyn - busy, transfery a pod.

0 Citovat

Přesně, na foru je toho dost. Určitě i téma doprava ze Stanu, ubytování, atd.

0 Citovat

Nebo se stačí zeptat strýčka Google smiley

Btw. myslim, že když budeš rezervovat dost dopředu, tak se dá koupit zpáteční bus za 16 liber...

0 Citovat

Když budeš rezervovat dopředu, tak se dá koupit přes easybus (stejně operuje už všechno National Express) za 4 libry zpátečka.

0 Citovat

Nakonec mi zhyckani kamaradi nechteji do Brna tak poletime z Prahy za 1200 :/

0
9 reakcí