Zdravím, prosímvás, potřeboval bych radu. Plánuji cestu do Chiang Mai v Thajsku a nerad bych letěl celý 13-16h let v kuse a přes noc. Nemůžu najít nic co by mi vyhovovalo a trochu tu cestu rozfázovalo. Ideální by bylo 1/2 letět někdy z rána případně aby byl dolet večer, někde přespat a další den dokončit znovu druhou 1/2 cestu. Ze zdravotních důvodů nemůžu moc riskovat nevyspání (je to složité na vysvětlení), prostě rád bych našel takový let, který by byl s pauzou na spánek, a tím nemyslím v letadle. Budu moc vděčný za jakékoliv rady, tipy za cokoliv. .

[Prosím o radu] - jak do Chiang Mai(Thajsko) s pauzou ?

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

3 reakce

Zdravím,

prosímvás, potřeboval bych radu. Plánuji cestu do Chiang Mai v Thajsku a nerad bych letěl celý 13-16h let v kuse a přes noc. Nemůžu najít nic co by mi vyhovovalo a trochu tu cestu rozfázovalo. Ideální by bylo 1/2 letět někdy z rána případně aby byl dolet večer, někde přespat a další den dokončit znovu druhou 1/2 cestu. Ze zdravotních důvodů nemůžu moc riskovat nevyspání (je to složité na vysvětlení), prostě rád bych našel takový let, který by byl s pauzou na spánek, a tím nemyslím v letadle.

Budu moc vděčný za jakékoliv rady, tipy za cokoliv.

0

Hned první co mě napadá je letět s Emirates přes Dubai. Přílet do Dubaie je někdy kolem půlnoci a pak ráno pokračovat do Bangkoku odkud už je to kousek do Chiang Mai...

0 Citovat

Nepises, odkud a kam letis - jenom "pul zrana a dolet vecer" a 13-16 hod. let. Pokud tedy od nas do BKK a hledas letenku...EDIT - jsi v dobrem vlaknu, blbe vidim smiley Pokud uz vis jak do Thajska poletis, mas vyhodnejsi si dat v Bangkoku pauzu, odpocinout a nasledne letet hodinovym letem z DMK do CNX pekne v poklidu a odpocaty (kdyz se Ti tedy z opodstatneych duvodu nechce to udelat na jeden zatah).

0 Citovat

Najdi si nějaký rozumný let do Bangkoku, který je rozdělený na dva a pak zvlášť přelet do Chiang Mai. Ideální mi přijde Emirates, Qatar nebo Etihad. Máš to dva lety po cca 6 hodinách.

0
3 reakce