Ahoj, prosím o pomoc s vyhledáním letenky. V lednu letím na 5 měsíců do Mexiko City (letenku jsem sehnala za výbornou cenu z Amsterdamu právě díky cestujlevne.com, díky!) a přítel plánuje, že by za mnou přiletěl do Cancúnu, procestovali bychom Yucatán a přeletěli do Kostariky. Je zde možnost, že by se už nemusel vracet do Cancúnu a z Kostariky pak letěl už rovnou do Evropy (záleží, zda by byl návrat levnější z Kostariky či z Mexika). Jedná se o termín cca od 6. dubna do 26. dubna (+- pár dní je jedno). Zpáteční letenka například z Vídně se teď dá sehnat do Cancúnu do 10 tisíc, ale přelet z Mexika do Kostariky jsem našla nejlevnější za 13 000 za zpáteční letenku! Nemá s tím, prosím, někdo zkušenost? Jak se dá ideálně z Cancúnu (případně i z Mexico City) levně přepravit do Střední Ameriky? Moc díky! .

Letenky z Mexika do Kostariky

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

0 reakcí

Ahoj, prosím o pomoc s vyhledáním letenky. V lednu letím na 5 měsíců do Mexiko City (letenku jsem sehnala za výbornou cenu z Amsterdamu právě díky cestujlevne.com, díky!) a přítel plánuje, že by za mnou přiletěl do Cancúnu, procestovali bychom Yucatán a přeletěli do Kostariky. Je zde možnost, že by se už nemusel vracet do Cancúnu a z Kostariky pak letěl už rovnou do Evropy (záleží, zda by byl návrat levnější z Kostariky či z Mexika). Jedná se o termín cca od 6. dubna do 26. dubna (+- pár dní je jedno).
Zpáteční letenka například z Vídně se teď dá sehnat do Cancúnu do 10 tisíc, ale přelet z Mexika do Kostariky jsem našla nejlevnější za 13 000 za zpáteční letenku! Nemá s tím, prosím, někdo zkušenost? Jak se dá ideálně z Cancúnu (případně i z Mexico City) levně přepravit do Střední Ameriky?
Moc díky!

0
0 reakcí