Sháním na termín cca od 24.4. 2017 letenku z Prahy (popř. Vídně) do San Diega - cca max do 14.4.2017. Momentálně se nabízí za cenu 16600 Kč s Air Berlin z Prahy s přestupy v Berlíně a New Yorku (odtud s AA). Rád bych se dostal s cenou níže a nebo - když by šel za tuto cenu udělat v NY stopover na 2-3 dny, což by bylo zcela ideální  .

Hledám PRG - SAN

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

4 reakce

Sháním na termín cca od 24.4. 2017 letenku z Prahy (popř. Vídně) do San Diega - cca max do 14.4.2017.
Momentálně se nabízí za cenu 16600 Kč s Air Berlin z Prahy s přestupy v Berlíně a New Yorku (odtud s AA). Rád bych se dostal s cenou níže a nebo - když by šel za tuto cenu udělat v NY stopover na 2-3 dny, což by bylo zcela ideální smiley (jedno zda při cestě tam a nebo nazpět).
EDIT:
Ještě bych to upřesnil, ta cena by mi vyhovovala, ale jak to zařídit s případným stopoverem (pokud možno bez dalšího poplatku)?

0

Nehledat to jako jednu letenku. Koupit pokud možno v nějaké akci letenku do San Franisca/Los Angeles (okolo 10 tisíc) a následně vnitrostátní přelet. New York bych asi nechal na jindy.

0 Citovat

24.3. PRG - NYC // 14.4. SNA - PRG stojí 13,000
27.3. LGA - SAN stojí 177 US$ se Southwest, pokud vyloženě tlačíš na cenu, tak večerní spoj z BWI stojí 102 US$

0 Citovat

Když to skládám jako samostatné lety, dostanu se vždy s cenou výše. Nedávno mi utekly levné do LAX (chtěl jsem odtud pořešit přejezd do San Diega autem), tak snad ještě na něco narazím. Jinak lety tam a přelety mi žádné nevadí, ale návrat bych potřeboval ze SAN.
Ty letenky s Air Berlin jsou O.K., jen ten NY mě docela láká, ještě jsem tam nebyl a přítelkyně má možnost zajistit u známých ubytko, tak mě láká to nějak s tím stopoverem skombinovat.

0 Citovat

Díky, kouknu na to smiley

0
4 reakce