Ahojte! S přítelkyní začínáme plánovat letní dovolenou a Asie je pro nás jasná volba, ale ještě tak nějak úplně jsme se nerozhodli kam vlastně letět. Už jsme byli na Srí Lance a na Bali, takže bychom preferovali zažít něco nového a napadlo nás Langkawi. Splňuje naše kritéria, kdy chceme krásné moře a pláže, možnost půjčení skútru (+ relativně dobrá šance na přežití po jeho použití na tamních silnicích), případné malé výlety do pár desítek km. Nicméně vzhledem k tomu že musíme letět v září kdy je v té oblasti wet seasson, tak nevíme zda to risknout nebo vsadit na jistotu a zase letět na to Bali. Případně máte nějaké jiné tipy kam bychom mohli letět? PS: Momentálně jsou v akci letenky s Oman Airem z Milána do Kuala Lumpur, tak bych se chtěl zeptat jaké máte zkušenosti s touto leteckou společností? Díky za každou odpověď! .

Je lepší v září Bali nebo Langkawi?

Založil ve fóru Hledám letenku

5 reakcí

Ahojte!
S přítelkyní začínáme plánovat letní dovolenou a Asie je pro nás jasná volba, ale ještě tak nějak úplně jsme se nerozhodli kam vlastně letět. Už jsme byli na Srí Lance a na Bali, takže bychom preferovali zažít něco nového a napadlo nás Langkawi. Splňuje naše kritéria, kdy chceme krásné moře a pláže, možnost půjčení skútru (+ relativně dobrá šance na přežití po jeho použití na tamních silnicích), případné malé výlety do pár desítek km. Nicméně vzhledem k tomu že musíme letět v září kdy je v té oblasti wet seasson, tak nevíme zda to risknout nebo vsadit na jistotu a zase letět na to Bali. Případně máte nějaké jiné tipy kam bychom mohli letět?

PS: Momentálně jsou v akci letenky s Oman Airem z Milána do Kuala Lumpur, tak bych se chtěl zeptat jaké máte zkušenosti s touto leteckou společností?

Díky za každou odpověď!

0

Ahoj, byli jsme na Langkawi minulý rok v září a wet season v našem případě znamenala, že pršelo každý den odpoledne tak maximálně jednu hodinu (i když to vždycky byla doslova průtrž mračen, že to zaplavilo silnice), ale pak už zase bylo hezky. Výhodou bylo, že tam nebyli skoro žádní turisti, takže všechny pláže i památky jsme měli v podstatě jenom pro sebe.

0 Citovat

Na toto období teď s Emirates z Budapešti za 11 tisíc.

0 Citovat

Vzal bych klidně tu akci z Budapeště za 388e a doporučil bych ostrovy na východní straně .. Perhentian Islands .. případně Redang nebo Tioman (opravdu neskutečné pláže). Po týdnu pohody a úžasnýho šnorchlování můžete nakombinovat s chozením po Cameron Highlands nebo navštívit deštný prales Taman Negara smiley . Můžu dát kontakt na celodenní úžasnou návštěvu sloní záchranné stanice "u" Kuala Lumpur. Velmi zajímavá zkušenost vyzkoušet si pozici ošetřovatele. Nevím kolik máte času .. my přelétali i na Borneo ...

0 Citovat

Jeďte někam do Indonésie, je levnější než Malajsie a je tam milion míst kam jet. Doporučuji i Borneo. Všude je suchá sezona (v Indonésii). Jáva stojí za návštěvu, Gili Islands u Lomboku jsou ráj na Zemi. Lombok je super sám o sobě. BUD-KUL za 10200Kč s Emirates, hledejte přes Skyscanner.cz...

0 Citovat

Z Budapeště do KL za 11,5 je ok, ja koupil za 14,5 z prahy (po odečtení jízdenky vlakem do Budapeště je rozdil cca 1500kč a to mi za půlden ve vlaku a prestupovani z nadraži na letiště nestálo, navic v praze aspon zkusim Mastercard lounge).
Take se nyni rozmyslime, zda malajsie (cestovat z KL na sever na phuket) nebo indonesie (cestovat z yogykarty na lombok)


Sent from my iPhone using Tapatalk

0
5 reakcí