Hledam tip na cca 10-12ti denni cestu v druhe polovine dubna , tematicke zamereni , priroda, koupani , vecerni posezeni v mensim stredisku bez prilisneho turismu a davu lidi , jista zaruka pocasi , ze nebude prset, okoli ,hory more , Samozrejme jsme ochotni k urcitym kompromisum , je mi jasne ,ze atraktivni misto uplne bez turistu nejde V zaloze mam Kanary , kde jsme letos poprve po 9 letech nebyli na Silvestra ,ale prave to me vede k myslence hledat neco mimo Evropu Byli jsme v Dubaji a v Omanu a bylo to zajimve a nebyli jsme zklamani Cenova predstava do 1500 euro pro 2 lidi za vse , pokud by bylo do 1000 bylo by to zajimavejsi  .

Kam v dubnu ?

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

14 reakcí

Hledam tip na cca 10-12ti denni cestu v druhe polovine dubna , tematicke zamereni , priroda, koupani , vecerni posezeni v mensim stredisku bez prilisneho turismu a davu lidi , jista zaruka pocasi , ze nebude prset, okoli ,hory more ,

Samozrejme jsme ochotni k urcitym kompromisum , je mi jasne ,ze atraktivni misto uplne bez turistu nejde

V zaloze mam Kanary , kde jsme letos poprve po 9 letech nebyli na Silvestra ,ale prave to me vede k myslence hledat neco mimo Evropu
Byli jsme v Dubaji a v Omanu a bylo to zajimve a nebyli jsme zklamani

Cenova predstava do 1500 euro pro 2 lidi za vse , pokud by bylo do 1000 bylo by to zajimavejsi smiley ubytovani skromne , ale dvouluzak s vlastnim prislusenstvim podminka ,,nejlepe studio ,apartman ,moznost vareni si , ale i moznos chozeni na jidlo za rozumnou cenu ,,mozost vypujceni auta treba na pul pobytu, neni nutne ale je vyhodou, podle okolnosti i na cely pobyt ,

Oblast lhostejno kde , ale 25 hodin v letadle zase nemusi byt ( jedna cesta ) nocleh a stop over nekde po ceste neni na zavadu , blizsi destinace ma prednost

Dik za tipy smiley

0

Stejně skončíš u Kanárů... smiley

0 Citovat

To je skoro jako nějaká poptávka kterou posíláš do cestovky smiley

0 Citovat

Stejně skončíš u kanáru nebo někde dál, protože v dubnu je to ještě na pikaču.

Sám jsem teď v dubnu byl pod Valencií - teploty lákavé (přes 20), sluníčko. ALE v noci svetřík, přes den písek na pláži sotva vlažný, voda nekoupatelná.
A to si troufám tvrdit, že je to jedna z nejteplejších oblastí Evropy .. takže chtě nechtě musíš DÁL.

A s těmi všemi požadavky a kritérii si troufám i říci, že se tady jedná o takový překladatelský voříšek smiley))

0 Citovat

Tak ja vim, ale hodne tu jsou zkuseni cestovatele , kteri byli v mistech , kde jsem nikdy nebyl ani drive,ani v soucasne dobe

Mozna u Kanaru skutecne skoncime , chybi mi jeste La Palma a El Hierro , Kanary jsou blizko, letenky jsou za babku, pocasi stabilni jidlo super, ubytovani siroky vyber ,pujceni auta snad uz jednoduseji ani nejde ,, pokud budeme chtit jit do jistoty , tak neni co resit

Z hlediska penez ale utratime vlastne stejne, jako nekde v exotice, protoze si proste doprejeme vic , v nezname zemi , kde clovek je poprve , se prece jen vic hlida a pocita smiley

0 Citovat

Last minute na Kapverdy? Nebo lowcostem do Eliatu v Izraeli.

Možná Dahab v Egyptě, pokud se nebojíte.

0 Citovat

A co treba Azory? Aby si se vyhnul tem kanarum smiley Napadlo me Thajsko (ted tady jsme a musim rict, ze za tech par dni jsme nadseni, opravdu parada zatim). I kdyz je pravda ze do 1500 euro by si se asi nevlezl, pokud bude clovek pocitat 15k za letenku.

0 Citovat

Azory ne, chce někam kde neprší smiley

0 Citovat

Trochu ti ten pobyt natáhnu, jo? 26.4.- 12.5. s KLM z Budapešti do KL za 814 E dvě zpáteční letenky. Jeden přestup, na cestě budete 15:40 min cestou tam, 20:10 min cestou zpět. Z BUD to letí v 17:05.
Pokud nechcete otálet v KL, kde budete v 15:40, tak večerním spojem na Langkawi za 57 E zpáteční letenka pro dva s AirAsia. Vím, že preferuješ Booking, takže tady tolik všemi opěvované T-Star Cottages vyjdou na celý pobyt do 11.5. na 200 E pro oba.
No nic, dovolená se nám krátí, je čas na KL. Noc z 11.-12.5. ve čtyřhvězdě nedaleko Petronas se snídaní (je nutné se trochu rozmazlit, no ne?;-)) opět přes Booking v Oakwood Hotel and Residences Kuala Lumpur s výborným hodnocením, Vás vyjde na 45 E za oba.
Čili to máme 1116 Euro v základním nástřelu. Zbývá myslím dost prostoru i na cestu do BUD, moped na Langkawi a dobré levné jídlo v místních žrádelnách, či nějaký ten vstup někam, až Vás přestane lenošení bavit.

0 Citovat

Asi by me napadli Kanary a Dubaj, nicmene 2 destinace kde jsem mel super dovolenou v dubnu je Goa a Miami - druhe jmenovane asi nedava smysl z pohledu nakladu, kazdopadne Goa do 1500e poridis 100%..

Jeste bych prubnul Kretu - v dubnu zacina sezona a treba na Elafonysi se urcite vykoupes (letenka za 3k a vloni jsem v cervnu platil na jizni Krete 1000/2os/4* vcetne snidani za noc)..

A co levne chartery z DE ? Kazdou chvili je tam jedna pecka vetsi nez druha - treba Cancun za 250e, pak busem pres Playa Carmen do Tulum a tam nejaky prijemny hostylek u plaze nebo airbnb..

0 Citovat

Sicília? letenky na April https://www.ryanair.com/ie/en/booking/h ... 27/1/0/0/0 47€ smiley ešte som tam síce nebol ale mam to v pláne a možno keby nemam naplanovany na ten termín už štokholm tak by som to možno aj bral smiley počasie som pozeral že može byt aj 19 stupnov ale aj 30 a myslim že s tych 11 dni musi byt aspon jeden 30 smiley

0 Citovat

No vida jak se tady schazeji hezke napady, treba budou prospesne nejen pro me smiley

0 Citovat

Doufejme, že to bude brzy Invia... Nyní mi přijde nejpřehlednější expedia (http://bit.ly/1H3XY4U), někdo si zase potrpí na ltur (http://www.lturfly.com/lturfly/index.lt ... ountryList), ale konkrétně tento Karibik najdeš na tuifly.de. Jen jsem za boha nepřišel na to, jak si nastavit url tak, abych viděl vždy všechny letenky a nemusel to neustále překlikávat.

0 Citovat

Invia, resp. její čínští investoři, koupili německé ab-in-den-urlaub a fleuge.de (jimi nesprávně nazýváno jako největšího prodejce letenek v DE). Takže předpokládám, že si jejich data půjčí i pro český trh.

0 Citovat

kickass1 píše:
Asi by me napadli Kanary a Dubaj, nicmene 2 destinace kde jsem mel super dovolenou v dubnu je Goa a Miami - druhe jmenovane asi nedava smysl z pohledu nakladu, kazdopadne Goa do 1500e poridis 100%..

Doporucis ubytovani na Goa ? a jak jsi tam letel a skym ? Dival jsem se na ubytovani na booking.com a ceny fakt super

Dik za info

0
14 reakcí