Ahoj. Mame v nyc cca 6h na prestup. Nejake tipy jak zabit cas? Napr blizky nakupak u letiste? Nebo tip na nejaky super lounge? Diky moc;-) .

New york JFK - stopover 6h - tipy?

Založil(a) ve fóru Letiště

11 reakcí

Ahoj. Mame v nyc cca 6h na prestup. Nejake tipy jak zabit cas?
Napr blizky nakupak u letiste? Nebo tip na nejaky super lounge?

Diky moc;-)

0

Ahoj,
my to řešili v pátek. Nechtělo se nám 6 h dřepět na letišti, tak jsme jeli na Manhatan, prošli se po Broadwayi, mrkli na times square, dali si kávičku a wafli v pěkné kavárně a vyrazili zpět na letiště. Ve vagonu metra nám ještě mladíci tmavé pleti předvedli super breakdance show smiley

0 Citovat

Pouze při 6 hodinách? Já většinou 1-2 hodiny stojím na pasovce... smiley K tomu hodina na Manhattan, hodina zpět... Ale jo, pokud se nezdržíte na pasovce, tak je hodinka, max dvě někde v centru reálných.

0 Citovat

zkušenost z minulého pondělí - 6 hodin bylo akorát při přesunu z T5 na T1 a následné TSA kontrole.

0 Citovat

Ahojte, 8.3 letím z Cancunu do Calgary cez New York kde mám 6h a 40 min čas. Neviete či by som stihol USS Interpid? Prípadne niečo bližšie? Alebo sa to ani neoplatí skúšať ako písala kolegyňa nadomnou?

0 Citovat

Z EWR bych si to troufnul (imigracni & celnici = 30min - prumer z poslednich nekolika navstev) - a je to v podstate smerem u Intrepidu (taxik 30-40min).. Z JFK urcite ne - nevim jak obvykle jezdite z JFK na Manhattan, nicmene taxikem i metrem je to pain in the ass (+90min) - a to vubec nemluvim o tech frontach, i kdyz i na JFK na ne mam celkem stesti (tak mezi 1h - 1.5h max)..

0 Citovat

Dík, no ja som si práve vravel že sa mi nechce sedieť na letisku 6 hodín a prvá vec čo ma napadla že by som chcel vidieť v New Yorku bol Interpid. Tak som pozrel dopravu a našiel som vlak + metro + pešo za hodinu 20. Tak som si vravel že tak cca na hoďku by som ho stihol vidieť, ale kedže fakt netuším ako to tam vyzerá s dopravou a čímkoľvek tak som že sa radšej opýtam smiley a taxík asi nepripadá v úvahu, nemôžem toľko rozhadzvať. Tak asi pozrem viac variánt a uvidím na čo bude čas keď tam budem

0 Citovat

Dost záleží i na denní době ve kterou na JFK přiletíš. A také na terminálu. Pokud tvůj přílet koliduje s odpolední špičkou, kdy přiletí velká letadla z Evropy, je pravděpodobné že na imigračním strávíš delší dobu.

0 Citovat

Prílet mám 11:15 a odlet 17:55. Čo mi prišlo ako celkom fajn doba ale ako čítam na internetoch tak je to horšie a horšie smiley

0 Citovat

Záleží na tom, jak bude nacpané imigrační no, jednou jsem na JFK čekal 1 hodinu 50 minut a jednou jsem přišel do úplně prázdného (prošel jsem asi ve 2 minutách).

0 Citovat

Len pre info, cez imigračné som prešiel za cca 20 minút. A krásne som všetko stihol, metrom k Intrepidu, tam 2,5 hodinky a cesta nazad smiley cez kontrolu som šiel cca 1,5 hodky pred odletom smiley

0 Citovat

https://awt.cbp.gov/

Statistika čekacích dob immigration ..... to muže hodně napovědět

0
11 reakcí