Zdravím cestovatele, ještě před 14 dny se dala sehnat zpáteční letenka z Prahy na Taiwan (celkem flexibilní termín - odlet začátkem července, návrat druhá půlka srpna) za cca 15 tisíc. Tak jsem si říkala, počkám, pár lidem se podařilo sehnat letenky i za méně během nějakého proma. Nicméně teď cena této letenky úplně raketově vzrostla (pro všechny možné i nemožné kombinace letních termínů) a pod 20 tisíc snad není možné se ani dostat. Neví někdo, co se stalo? Nějaká letecká společnost se stáhla z této linky? Klesnou ty ceny zase? 15 mi přišlo moc, ale 20 je už fakt ranec. Kde hledat letenky do této destinace? Odkud je z Evropy nejlepší (aka nejlevnější) spojení na Taiwan? Díky! .

Taiwan v létě 2017 - skokové zdražení

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

0 reakcí

Zdravím cestovatele,

ještě před 14 dny se dala sehnat zpáteční letenka z Prahy na Taiwan (celkem flexibilní termín - odlet začátkem července, návrat druhá půlka srpna) za cca 15 tisíc. Tak jsem si říkala, počkám, pár lidem se podařilo sehnat letenky i za méně během nějakého proma.

Nicméně teď cena této letenky úplně raketově vzrostla (pro všechny možné i nemožné kombinace letních termínů) a pod 20 tisíc snad není možné se ani dostat.

Neví někdo, co se stalo? Nějaká letecká společnost se stáhla z této linky? Klesnou ty ceny zase? 15 mi přišlo moc, ale 20 je už fakt ranec.

Kde hledat letenky do této destinace? Odkud je z Evropy nejlepší (aka nejlevnější) spojení na Taiwan?

Díky!

0
0 reakcí