Po Vianociach sa od januára 2018 dajú nájsť zaujímavé letenky z Košíc do Ázie napr. do KUL za 440€ so zaujímavými prestupovými časmi v Istambule - prestup do 2 hodín a celkový čas letu pod 14 hodín. Pozerajte priamo na stránke Turkish airlines. Platí pre odlety v nedeľu a odlet späť v pondelok, inak sú časy prestupu nevyhovujúce.  Pri odlete na Silvestra je cena 520€. Napr. nájdete za  600€  aj Maledivy.Ja som kúpil KUL a dúfam, že linka KSC -IST do zimy prežije... .

KSC -KUL Turkish v sezóne 2018 za prijateľné ceny s výbornými časmi

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

1 reakce

Po Vianociach sa od januára 2018 dajú nájsť zaujímavé letenky z Košíc do Ázie napr. do KUL za 440€ so zaujímavými prestupovými časmi v Istambule - prestup do 2 hodín a celkový čas letu pod 14 hodín. Pozerajte priamo na stránke Turkish airlines. Platí pre odlety v nedeľu a odlet späť v pondelok, inak sú časy prestupu nevyhovujúce.  Pri odlete na Silvestra je cena 520€. Napr. nájdete za  600€  aj Maledivy.

Ja som kúpil KUL a dúfam, že linka KSC -IST do zimy prežije...

0

Turkish je velmi dobrá aerolinka a cena na KUL je OK. Do MLE už to taková hitparáda není. Na druhou stranu, do KSC to je už pěkná dálka, ale pro vás je daleko kamkoliv (až na BUD), takže to vypadá, že by Východní Slovensko mohlo být opět blíž k světu snáze. Držím palce, ať se Turkům kšefty hýbou, protože IST je super HUB.

0
1 reakce