Ahoj, mám dotaz ohledně letních letenek do Thajska (kamkoliv, chceme jej procestovat:)). Nejlevnější letenky jsem našla přes Emirates od 16,5 tis . Jelikož chceme termín na přelomu červenec / srpen, což je více méně mimo sezónu, tak si myslím, že by se mohly sehnat i letenky do 12 tis. Máte někdo zkušenost? Mám ještě čekat na nějaké "akční" letenky, nebo už je pozdě? Díky za tip ;) Lucie .

Thajsko přelom červenec / srpen 2017

Založila ve fóru Hledám letenku

14 reakcí

Ahoj, mám dotaz ohledně letních letenek do Thajska (kamkoliv, chceme jej procestovat:)). Nejlevnější letenky jsem našla přes Emirates od 16,5 tis . Jelikož chceme termín na přelomu červenec / srpen, což je více méně mimo sezónu, tak si myslím, že by se mohly sehnat i letenky do 12 tis. Máte někdo zkušenost? Mám ještě čekat na nějaké "akční" letenky, nebo už je pozdě? Díky za tip ;) Lucie

0

Ahoj, nevím jak hodně veřit stránkam jako momondo apod., ale momentálně se dají koupit letenky z Košic do Bangkoku, Kuala Lumpur a Ho Či Minova města s Turkish Airlines lehce přes 400 Euro.
Přikládám odkaz - https://goo.gl/a8aFLV

0 Citovat

Tak aj Emirates zvyknú mať akcie, kde ceny sú okolo 400€ (aj na prázdniny). Otázka je či ešte niečo také bude na leto 2017.

0 Citovat
filip.kalous napsal(a):

Ahoj, nevím jak hodně veřit stránkam jako momondo apod., ale momentálně se dají koupit letenky z Košic do Bangkoku, Kuala Lumpur a Ho Či Minova města s Turkish Airlines lehce přes 400 Euro.
Přikládám odkaz - https://goo.gl/a8aFLV

Ahoj, díky, co jsem viděla v mnoha diskuzích, tak momondo má podle všeho celkem fake ceny letenek, tak nevím, ale aspoň mrknu na letenky i z Košic:) Díky

0 Citovat

Čím sa prejavuje "fake cena letenky"? :) Buď sa to za tú cenu kúpiť dá alebo nedá a overiť sa to dá preklikaním k platbe za pár sekúnd. Okolo 450 Eur to predávajú aj bežní overení predajcovia (napríklad tu :D), takže kvôli 20 eurám by som neriskoval pofidérne rumbá a bravá.

Sú tam pekné prestupy (po ceste tam by si stihla večernú free tour s jedlom zdarma, pozri si časy free tour u nich a podľa toho vyber časy odletov z IST) a Turkish je Turkish, aj keď na legu KSC - IST už po novom iba bageta :( Výhodou je určite aj priamy smer - t.j. neletíš napríklad z Budapešti do Londýna aby si potom šla do BKK.

Do KE sa dostaneš pohodlne nočným Regiojetom s lehátkom za pár korún, kde to pekne časovo nadväzuje. Takže neváhal by som, je to fajn ponuka.

0 Citovat

Tak tak, za 440€ KSC -KUL priamo na stránkach Turkish. Celkové časy letu 12 a 13 hodín. Máme kúpené na február 2018. Takto to nadväzuje pri odletoch v nedeľu a späť v utorok.

0 Citovat

Zdravím Vás - byť to není k ceně letenky, dávám to sem, kvůli tomu "červenci".... Je tu někdo kdo by mně poradil, do jaké lokality jet v období červen/červenec? Případně pokud tam už někdo v tomto období byl - jak je to s deštěm? Prší nějak extrémně moc či se to dá přežít a zažijeme i slunce ? Díky moc

0 Citovat

Je to o štěstí, může pršet klidně 3 dny nonstop nebo může pršet jenom hodinu každý den odpoledne. Ale spíše jenom tu hodinu. Slunce určitě zažiješ i když většinou bude spíše tak polojasno až oblačno, což třeba pro mě je lepší, protože slunce tak nepálí a teploty jsou tak kolem 28-30 stupňů. A pokud odpoledne zaprší tak se vzduch příjemne zchladí s večer pak už není takový nesnesitelný vedro. Výhoda je i v tom že nejsou skoro zadní turisti a i ceny ubytování jsou nizsi. Pokud chceš větší jistotu dobrýho počasí, tak vybirej spíše východní pobřeží.

1 Citovat

11.290 Kč z Prahy do Bangkoku s Finnair
https://www.finnair.com/cz/gb/offers?OFFER_ID=50051

0 Citovat

My ideme v druhej polovici Júla na Phuket s krátkym odskočením do BKK tak som tiež zvedavý na počasie...

0 Citovat

Neměl byste prosím někdo nějaký tip na itinerář cesty po východním pobřeží Thajska na 3-4 týdny? Hledám jak můžu a zatím jsem nic nenašel

Kombinace pláž/příroda/památky/jídlo

0 Citovat

Určitě bych nechal tak 2-3 dny minimálně na Bangkok. Pak můžeš třeba Ko Samui a okolní ostrovy. Možná třeba i sever Thajska (Chiang Mai). 3-4 týdny je opravdu hodně a můžeš klidně procestovat celý Thajsko za takovou dobu.

0 Citovat

Tak celý Thajsko rozhodně ani omylem, ale můžeš projet třeba ty hlavní turistické cíle, případně si vybrat třeba sever nebo jih a ten procestovat pořádně. Nemusíš se teda soustředit jen na východní pobřeží, ale projet třeba BKK + jih (namátkou stojí za vidění Petchaburi, Khao Sok N.P. (Ratchaprapha Dam), Krabi, Songhkla atd.) + nepřeberné množství ostrovů, ze kterých si můžeš vybrat dle libosti.

0 Citovat

Chceme jet do Thajska přelom června/července, konkrétně 25.6. - 7.7. Hledám letenky přes skyscanner, ted od 15/16 tis. ale s dlouhými přestupy. Má smysl čekat ještě na nějakou akci na toto období? díky za rady, případně tip na konkrétní letenku

0 Citovat

Vidím, že automatické linky vám fungujú dobre :-D

0
14 reakcí