Nemáte někdo zkušenost s odbavení zavazadla které jej 1 kg přes limit? Letím s KLM a váha má být 23 kg, já mám 24 kg, budu muset něco doplatit?Díky .

Zavazadlo 1 kg nad limit

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

6 reakcí

Nemáte někdo zkušenost s odbavení zavazadla které jej 1 kg přes limit? Letím s KLM a váha má být 23 kg, já mám 24 kg, budu muset něco doplatit?

Díky

0

Bude záležet na check-in agentovi, nikdo Ti nic jiného ani říct nemůže. Pokud bude v pohodě, bez problémů Ti to nechají, jinak budeš muset doplatit nadváhu.

1 Citovat

Děkuji. Nevíte ještě prosím, zda pokud budu platit nadváhu, tak se to počítá co kilo to vypočítaná částka navíc, nebo nějaký paušál?

0 Citovat

Vypadá to, že to berou paušálně za 55 € nebo 75 € na dálkových linkách. Raději kilo uber a hoď mikinu na sebe :D

1 Citovat

Měl jsem to na hraně 23 kg, tak jsem to raději ještě o kilo odlehčil (mám teď knihy v příručním zavazadle), díky za informace.

0 Citovat

Zalezi taky co mas za zavazadlo ,za tu dobu co litam jsem se uz naucil polozit zavazadlo u prepazky tak aby ukazalo mene nez ma ve skutecnosti , ovsem ted uz to moc nevyuzivam , protoze dve prirucni jsou dostacujici , rozhodne se ale kilo se da odlehcit celkem bez problemu a vlastne 23 kg uz ani k cestam nepotrebuju, kdo by se s tim pak tahal -) do 15 kg se musim vlezt na jakoukoliv cestu kamkoliv

0 Citovat

Opravdu záleží na tom, kdo sedí v tu chvíli za přepážkou, jednou nemrknou okem i např. 3 kg navíc, jindy už chcou odlehčit právě při 1 kg navíc. My jsme měli v Teheránu 6 kg navíc, tak jsme kufr "nenápadně" na váze nadlehčovali rukou a to přímo před zraky "agenta" Ukraine airlines, který přebíhal mezi jednotlivými přepážkami odbavení a prošlo to bez doplatku.

0
6 reakcí